Descrierea produsului

Lansinoh ajuta mamele care alapteaza de mai bine de 35 de ani si am devenit marca de incredere a multor mame.

Ne proiectam produsele pentru a insoti mama si bebelusul in cel mai bun inceput al noii lor vieti impreuna. De aceea, dorim sa facilitam si sa simplificam munca de alegere si cumparare a articolelor esentiale pentru acele mame care doresc sa-si alapteze bebelusul. In acest kit veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de alaptare.

 

HPA Lanolin

Lanolina HPA® Lansinoh a fost creata de specialistii in alaptare si ingrijirea pielii pentru a calma, vindeca si proteja mameloanele dureroase si crapate in urma alaptarii. Daca mameloanele incep sa va doara, asigurati-va ca bebelusul prinde corect sanul in timp ce se hraneste si folositi Lanolina HPA® Lansinoh pentru reducerea durerilor si vindecare.

Lanolina HPA® Lansinoh contine 100% lanolina ultra-pura si este complet naturala. Creata printr-un proces exclusiv de indepartare a impuritatilor din mediul inconjurator, a reziduurilor de pesticide, a detergentilor si alergenilor, Lanolina HPA® Lansinoh este mai pura decat lanolina obisnuita de uz medical. Lanolina HPA® Lansinoh patrunde in adancime, reda si mentine continutul de umezeala, esential pentru o piele supla si sanatoasa. Este dovedit clinic faptul ca accelereaza vindecarea, fiind hipoalergica si fara conservanti.

Kitul HPA lanolin contine:  

• 1 x HPA® lanolin crema pentru mameloane x 40 ml

• 1 x HPA® lanolin crema pentru mameloane x 10 ml