Descrierea produsului

Lansinoh ajuta mamele care alapteaza de mai bine de 35 de ani si am devenit marca de incredere a multor mame. Ne proiectam produsele pentru a insoti mama si bebelusul in cel mai bun inceput al noii lor vieti impreuna. De aceea, dorim sa facilitam si sa simplificam munca de alegere si cumparare a articolelor esentiale pentru acele mame care doresc sa-si alapteze bebelusul. In acest kit veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de alaptare.

 

Pernite pentru san 3 in 1 thera pearl x 2 buc - Lansinoh

Pernitele pentru sani 3 in 1 Lansinoh THERA°PEARL® la cald sau la rece reprezinta o solutie avansata pentru problemele obisnuite ale alaptarii. Lansinoh THERA°PEARL® incurajeaza pornirea laptelui, ajuta la ameliorarea simptomelor de angorjare si mastita si poate fi folosita singura sau impreuna cu o pompa de san.

Folosita la cald fara pompa inainte de alaptari, Lansinoh THERA°PEARL® incurajeaza pornirea si stimuleaza curgerea laptelui pentru a ameliora simptomele angorjarii si ajuta la detensionarea canalelor infundate si la ameliorarea simptomelor de mastita. Pernitele pentru sani 3 in 1 Lansinoh THERA°PEARL® pot fi incalzite in cuptorul cu microunde.

Folosita la cald cu o pompa de san manuala sau electrica, Lansinoh THERA°PEARL® incurajeaza pornirea laptelui si reduce timpul petrecut cu extragerea lui.

Folosita la rece intre alaptari, Lansinoh THERA°PEARL® ajuta la reducerea durerilor si a inflamatiei cauzate de angorjare si mastita. Tineti pernitele in congelator cel putin doua ore inainte de utilizare. Modelul segmentat al pernitelor Lansinoh THERA°PEARL® inseamna ca acestea sunt pliabile chiar si atunci cand sunt congelate.

Pernitele Lansinoh THERA°PEARL® nu trebuie folosite mai mult de 20 de minute. Odata folosite, pernitele Lansinoh THERA°PEARL® sunt usor de curatat cu un sapun bland, cu detergent sau alcool.

Tampoane pentru san x 60 buc - Lansinoh

Cele mai avansate tampoane Lansinoh, cu un design menit sa ofere o absorbtie maxima, capteaza instant si disperseaza lichidul departe de centru datorita sistemului central InvisiLock.

Singura persoana care va sti ca porti un tampon de san, vei fi doar tu!

Absoarbe pana la de 20 ori mai mult decat greutatea sa, fiind prevazut cu o captuseala interioara sub forma de fagure, care ramane uscata si care pastreaza laptele departe de piele datorita polimerului special.

Are un contur subtire ultra-absorbant, pentru o potrivire naturala pentru orice forma de san, fara a fi observate sub haine.

Tamponul pentru san de la Lansinoh este confectionat dintr-un material superfin, prevazut cu un sistem de ventilatie pentru o senzatie placuta si uscata. Este perfect pentru pielea sensibila si are doua benzi autoadezive care ii permit fixarea cu usurinta si nu permit alunecarea.

 

HPA Lanolin crema mameloane x 40 ml - Lansinoh

Lanolina HPA® Lansinoh a fost creata de specialistii in alaptare si ingrijirea pielii pentru a calma, vindeca si proteja mameloanele dureroase si crapate in urma alaptarii. Daca mameloanele incep sa va doara, asigurati-va ca bebelusul prinde corect sanul in timp ce se hraneste si folositi Lanolina HPA® Lansinoh pentru reducerea durerilor si vindecare.

Lanolina HPA® Lansinoh contine 100% lanolina ultra-pura si este complet naturala. Creata printr-un proces exclusiv de indepartare a impuritatilor din mediul inconjurator, a reziduurilor de pesticide, a detergentilor si alergenilor, Lanolina HPA® Lansinoh este mai pura decat lanolina obisnuita de uz medical. Lanolina HPA® Lansinoh patrunde in adancime, reda si mentine continutul de umezeala esential pentru o piele supla si sanatoasa. Este dovedit clinic faptul ca accelereaza vindecarea, fiind hipoalergica si fara conservanti.

 

Kit ingrijire pentru alaptare contine:

  • Pernite pentru san 3 in 1 thera pearl x 2 buc - Lansinoh
  • Tampoane pentru san x 60 buc - Lansinoh
  • HPA Lanolin crema mameloane x 40 ml - Lansinoh