Descrierea produsului

Seturile de securitate va vin in ajutor pentru a-i proteja pe cei mici de eventualele accidentari atunci cand incep sa experimenteze tot ceea ce-i inconjoara.

 

Kit-ul include:

- 4 protectii pentru colturi

- 2 sigurante scurte pentru dulap

- 6 capace de siguranta pentru prize

- 2 sigurante lungi pentru dulap sau sertare

 

Caracteristici:

Protectiile pentru colturi elimina pericolul accidentarii in suprafetele ascutite ale diferitelor suprafete, facand casa un loc mai sigur pentru cei mici. Sunt moi, non-toxice iar culoarea stralucitoare atentioneaza vizual copilul de "zona de pericol". Sunt potrivite pentru orice suprafata, iar datorita benzii practice dublu-adezice mobilierul nu va fi deteriorat.

Sigurantele pentru dulap. Fie ca este vorba de dulapul de haine, dulapurile de bucatarie sau cele din baie, toate sunt surse de depozitare a unor lucruri foarte interesante pentru curiozitatea celor mici. Pentru a-i tine departe de acestea, blocati-le cu aceste sigurante si oferiti celor mici alte jocuri si moduri de a explora casa. Fixare cu ajutorul benzii adezive ce se poate indeparta cu usurinta si nu lasa urme pe mobila. Potrivit pentru blocarea usilor dulapurilor si sertarelor.

Capacele pentru prize sunt sigurante necesare atunci cand sunt copii mici in casa, datorita pericolulul electrocutarii in cazul in care acestia isi introduc degetelele sau obiecte metalice in orificiile prizei. Odata ce au fost introduse in priza, capacele speciale Nuvita sunt foarte sigure si nu pot fi scoade decat cu ajutorul cheitei speciale incluse in set. Pot fi utilizate pentru toate tipurile de prize (italian/european/schuko).

Sigurantele lungi blocheaza usile sau sertarele dulapurilor prevenind astfel posibilitatea ca cei mici sa-si prinda degetelele. Usor de instalat cu ajutorul benzii adezive, nu necesita gaurire. Potrivite atat pentru sertare cat si pentru usile dulapurilor.