Descrierea produsului

Da startul unei aventuri la malul marii cu Ladita creativa LEGO® DUPLO® ce contine o baza de vagon, barca, figurine, o usa, fereastra, peste si multe altele !

Initiaza-l pe tânarul tau constructor în distractia LEGO® DUPLO® ! Da tonul unor aventuri nesfârsite de construire cu Ladita creativa LEGO® DUPLO® ! Aceasta colectie de caramizi si elemente DUPLO ofera copilului tau unelte si inspiratia necesara crearii unor minunate scene maritime, dar nu numai. Începe aventura de construire ce va dura o viata întreaga cu aceste 106 elemente, printre care se numara o baza de vagon, barca, figurine, peste, usa, fereastra, multe caramizi DUPLO si o brosura cu idei pentru constructii.

Urmareste-l pe micul tau constructor cum creeaza o lume cu vehicule, animale, figurine si multe altele. Ladita creativa reprezinta completarea perfecta pentru orice colectie DUPLO pe care o ai deja sau începutul perfect pentru constructorii noi. Setul include o cutie robusta, reutilizabila pentru depozitare sau calatorii.

* Ladita creativa include figurinele LEGO® DUPLO® baiat si fetita !

* Contine o baza de vagon, barca, peste, undita, elice, usa, fereastra si caramizi DUPLO asortate, brosura cu idei de construire si cutie de depozitare reutilizabila !

* Construieste un vagon, o barca, vehicule, cladiri si multe altele !

* Produsele DUPLO sunt amuzante si sigure pentru mâinile mici ale copiilor !

* Baza vagonului masoara peste 3 cm înaltime, 9 cm lungime si 6 cm latime !

* Barca masoara peste 3 cm înaltime, 11 cm lungime si 6 cm latime !

 

Nr. minifiguri:2

Numarul pieselor in cutie: 106

Varsta recomandata:2 - 5 ani