Descrierea produsului

Lampa de veghe Elefantel de la SKIP HOP se potriveste perfect in camera oricarui bebelus. Burtica elefantelului degaja o lumina calda si placuta ce ii ofera celui mic confort si siguranta pe durata intregii nopti. In plus, lampa de veghe pentru bebelusi are 8 melodii speciale pentru ei, cu acorduri linistitoare si sunete din natura (ploaie, greierasi, valurile marii, zgomot alb pentru copii cu batai de inima).

O lumina reglabila de pe capsorul elefantului proiecteaza stelute pe orice suprafata, in functie de cum este orientata, astfel incat cel mic sa poata vedea luna si cerul instelat din orice pozitie se afla in patut. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti intensitatea luminii si melodia potrivita pentru bebelusul dumneavoastra iar elefantelul simpatic de la SKIP HOP va veghea asupra copilasului.  

Puteti seta lampa sa functioneze 15, 30 sau 60 de minute sau o puteti lasa aprinsa toata noaptea. De asemenea, volumul melodiilor poate fi reglat.  

Lampa de veghe pentru bebe functioneaza cu cablu USB. 

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.