Descrierea produsului

Este o extra componenta perfecta pentru caruciorul tau

Optand pentru accesoriul Portbebe, iti poti transforma caruciorul, intr-un carucior pentru nou-nascuti imediat. Baza de carucior este mare si are o saltea moale ce asigura bebelusului tau cea mai placuta plimbare inca de la nastere. Confortul si protectia sunt de asemeni asigurate cu ajutorul copertinei integrate ce permite aerului proaspat sa circule . Carrycot-ul poate fi pliat cu usurinta pentru o dimensiune mai compacta in timpul transportului.

Protectie perfecta pentru soare
Plimbările de vara sunt ceea ce pe noi toți se bucură cel mai mult. De aceea, este esențial să fim protejati împotriva căldurii intense a soarelui. Parasolarul de pe cărucior ofera copilului tau un loc protejat în umbră.

Somn sanatos pentru bebelusul tau
Somnul este important pentru bebeluș, dar nu mereu ai pătuțul bebelușului aproape atunci când ochișorii lui se îngreunează de somn. Oriunde te afli pentru un pui de somn sau când rămâneți peste noapte undeva, cu landoul nostru poți fi sigur că bebelușul tău va descoperi somnul relaxant atunci când sunteți plecați. Landoul are grijă de bebeluș având o saltea confortabilă, o poziție de culcat plată și o circulație optimă a aerului, datorită fantei pentru ventilație din baza landoului și a husei din spate rabatabilă.


Dimensiuni (lxlxî) 80 x 41 x 64 cm
Dimensiunile portbebe-ului (lxl) 78,7 x 37,7 cm
Greutate brută 5 kg