Descrierea produsului

1. Crema pentru mameloane HPA Lanolin Lansinoh

Lanolina HPA® Lansinoh contine 100% lanolina pura si calmeaza si protejeaza mameloanele dureroase si crapate.
 
Calmeaza, vindeca si protejeaza mameloanele dureroase si crapate
100% lanolina ultra-pura – complet naturala
Dovedita clinic ca accelereaza vindecarea
Recomandata de specialistii in alaptare
Nu este nevoie sa fie indepartata inainte de alaptare
Hipoalergica si fara conservanti
Fara gust, fara culoare sau miros care sa il deranjeze pe bebelus
Nu blocheaza porii sau canalele galactofore
 
Lanolina HPA® Lansinoh a fost creata de specialistii in alaptare si ingrijirea pielii pentru mamele care alapteaza pentru a calma, vindeca si proteja mameloanele dureroase si crapate. Mameloanele dureroase si crapate sunt ceva foarte obisnuit in timpul alaptarii si de obicei arata ca este o problema in modul in care bebelusul prinde sanul cand se hraneste. Daca mameloanele incep sa va doara, asigurati-va ca bebelusul prinde corect sanul in timp ce se hraneste si folositi Lanolina HPA® Lansinoh pentru reducerea durerilor si vindecare.
 
Lanolina HPA® Lansinoh contine 100% lanolina ultra-pura si este complet naturala. Creata printr-un proces exclusiv de indepartare a impuritatilor din mediul inconjurator, a reziduurilor de pesticide, a detergentilor si alergenilor, Lanolina HPA® Lansinoh este mai pura decat lanolina obisnuita de uz medical. Lanolina HPA® Lansinoh patrunde in adancime, reda si mentine continutul de umezeala esential pentru o piele sanatoasa si supla si este dovedit clinic faptul ca accelereaza vindecarea. Este hipoalergica si nu contine conservanti.
 
2. Tampoane pentru san Lansinoh x 24buc
Protectie extrema si confort intr-un singur tampon de san.
 
Noile tampoane pentru san sunt cele mai avansate tampoane Lansinoh, cu un design menit sa ofere o absorbtie maxima, confort si discretie.
 
Datorita sistemului central InvisiLock ce capteaza instant si disperseaza lichidul departe de centru, aceste tampoane absorb pana la de 20 ori mai mult greutatea lor in lichid.
 
Singura persoana care va sti ca porti un tampon de san, esti tu!
 
Marime universala: se potrivesc pentru orice dimensiune a sanului 
 
Pachetul include: 24 x Tampoane pentru san