Descrierea produsului

Aptamil® Pepti SYNEO ™ 1, 400 g, 0-6 luni


 

Text banner: PENTRU REGIMUL DIETETIC AL ALERGIEI LA PROTEINELE DIN LAPTELE DE VACĂ

Alergia este o reacție exagerată a sistemului imunitar față de alimente sau de mediul înconjurător. Alergia la proteinele din laptele de vacă este una dintre cele mai frecvente alergii la sugari și implică o reacție imunitară la proteina prezentă în lapte.

Cu o experiență de 40 de ani de cercetare în alergii, Nutricia desfășoară cercetări de pionierat cu o echipă pasionată, formată din 500 de oameni de știință și experți. Astfel, am dezvoltat formula noastră Aptamil® Pepti SYNEO™1, concepută pentru bebelușii diagnosticați cu alergie la proteinele din laptele de vacă.

Shield

Aptamil® Pepti SYNEO™1 este un aliment destinat unui scop medical special, care conține ingrediente cercetate științific.

Formula noastră combină SYNEO™ cu o structură de proteine extensiv hidrolizate, concepută pentru managementul nutrițional al alergiei la proteinele din laptele de vacă.

Engine

Combinația noastră patentată SYNEO™ conține GOS/FOS, complex de galacto- și fructooligozaharide, și Bifidus Breve, membru al familiei bacteriene care se găsește în mod natural în intestinul sugarului.

 


 

FOARTE IMPORTANT

Aptamil® Pepti SYNEO™1 se utilizează doar sub recomandare și supraveghere medicală și numai după instruirea mamei.

A nu se utiliza pentru prematuri sau sugari care sunt imunocompromiși.

 

Lapte praf Aptamil Pepti Syneo 1, 400g 0luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra