Descrierea produsului

Utilizare:

Humana SL este o formula speciala, fara lapte, pentru sugari si copii mici, sensibili la proteinele din laptele de vaca si/sau lactoza. Humana SL poate fi utilizat ca sursa unica de hrana sau ca supliment alimentar pentru copii mici.

Cum functioneaza?

Fara lapte: pe baza de proteine pure din soia de inalta calitate biologica.

Fara adaos de lactoza: adecvat pentru tratamentul prin dieta a intolerantei la lactoza.

Nr. 1: Cea mai folosita formula SL din Germania - de peste 30 de ani.

Ingredientesirop din glucoza, uleiuri vegetale (de palmier, rapita, floarea soarelui), izolat din proteine din soia, saruri de calciu din acid ortofosforic, emulsificator: lecitina din soia, carbonat de calciu, clorura de potasiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, carbonat de magneziu, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, riboflavina, tiamina, vitamina A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12), L-cistina, hidrogenotartrat de colina, clorura de sodiu, taurina, Ltriptofan, inositol, lactat feros, L-carnitina, oxid de zinc, sulfat cupric, iodat de potasiu, sulfat de mangan, molibdat de sodiu.

 

Simplu de preparat

  • Respectati intocmai instructiunile de utilizare cand preparati formula speciala.
  • Prepararea necorespunzatoare sau pastrarea biberonului pregatit o perioada mai lunga de timp poate duce la probleme de sanatate ca urmare a dezvoltarii bacteriilor nedorite.
  • Pregatiti formula proaspata inainte de fiecare masa si administrati-o imediat copilului.
  • Important: Raciti biberonul pana ajunge la temperatura potrivita (37°C) (exista riscul sa opariti copilul). Nu utilizati formula ramasa.
  • Spalati bine biberonul, tetina si inelul adaptor. Nu incalziti formula la microunde (exista riscul sa opariti copilul). Inchideti bine punga dupa ce ati scos formula din aceasta, depozitati la loc racoros si uscat si consumati in urmatoarele 3 saptamani.

 

  1. Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 70°C (sau incalziti Humana Apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 70°C).
  2. Turnati aproximativ jumatate din cantitatea de apa necesara intr-un biberon spalat bine.
  3. Umpleti lingura dozatoare Humana si indepartati surplusul cu un cutit sau ceva similar. Puneti cantitatea necesara de formula speciala in biberon.
  4. Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data. Atentie: biberonul este incins, protejati-va mainile (folositi o carpa).
  5. Raciti formula speciala pana ajunge la temperatura potrivita: in baie de apa sau sub jet rece de la robinet (aprox. 5-7 minute)
  6. Agitati inca o data biberonul, fixati tetina si verificati daca formula are temperatura potrivita (37°C).

Copilul nu trebuie sa se afle in apropierea dumneavoastra cand pregatiti biberonul (exista riscul sa-l opariti).

Instructiuni de utilizare

Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 4,5 g).

Fiecare bebelus este diferit. Cantitatile recomandate sunt numai orientative si pot diferi in functie de nevoile fiecarui copil.

Important

  • pentru alimentatia copilului

Humana SL este optim ca sursa unica de hrana pentru sugari inca de la nastere, si ca parte a unei diete mixte de intarcare pentru copiii mici.

A se administra numai sub supraveghere medicala!

Alaptarea este modul ideal de a va hrani copilul. Discutati cu medicul din spital sau cu medicul de familie daca doriti sa utilizati Humana SL.

Humana SL contine carbohidrati. In cazul tulburarilor asociate cu intoleranta la glucoza, a se utiliza numai sub monitorizare metabolica constata.

A nu se utiliza in alergiile la proteine din soia.

  • pentru sanatatea dentara a copilului

Nu lasati copilul sa utilizeze biberonul pe post de suzeta. Similar laptelui matern, formula contine carbohidrati. Contactul permanent al carbohidratilor cu dantura poate duce la deteriorarea acesteia. Mesele administrate cu biberonul nu trebuie sa dureze mai mult decat alaptarea. Obisnuiti copilul cat mai repede cu utilizarea unei cani.

Hrana medicala speciala (alimentatie echilibrata) pentru tratamentul prin dieta al intolerantei la proteinele din lapte si/sau intolerantei la lactoza, utilizat ca sursa unica de hrana.

 

Cantitate: 500g (2 plicuri a cate 250g) ce asigura aproximativ 37 biberoane a cate 100 ml sau un total de 3,7 litri.

Recomandare de varsta: 0luni+

Lapte praf fara lactoza Humana SL 500 G 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra