Descrierea produsului

Reduce riscul alergiei la proteinele de lapte de vaca.

Ingrediente

Lactoza (din lapte), concentrat proteic hidrolizat din zer (din lapte)*, galacto oligozaharide (din lapte)*,uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de floarea-soarelui, ulei de rapita, ulei de cocos, SCP), emulgator ester de acid citric cu mono - si digliceride, fructo-oligozaharide, dihidrogenfosfat de potasiu, clorura de calciu, ulei de peste,clorura de colina, acid L- ascorbic, lecitina de soia, taurina, L-ascorbat de sodiu, inozitol, sulfat feros, sulfat de zinc,  sare 5' - monofosfat uridina de sodiu, 5' - monofosfat citidina,  DL - alfa-tocoferil acetat, 5' - monofosfat adenozin, sare 5' - monofosfat inozina de sodiu, L-camitina, nicotinamida,  sare 5' - monofosfat guanozina de sodiu, D-pantotenat de calciu, D-biotina, sulfat cupric, acid pteroilmonoglutamic, retinil palmitat, DL-alfa-tocoferol, riboflavina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan, iodura de potasiu, fitomenadiona, selenit de sodiu.

*solide

Alergeni: Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)

Valoare energetica per 100g de produs: 66 kcal

Instructiuni de utilizare

  • Spalati-va bine pe maini si sterilizati toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
  • Fierbeti apa pentru prepararea laptelui, apoi lasati la racit.
  • Turnati in biberon cantitatea de apa necesara urmand indicatiile pentru prepararea unei mese din tabelul de dozare.
  • Dozati pulberea cu masura din interiorul ambalajului si adaugati-o conform tabelului de dozare in biberon.
  • Inchideti biberonul, agitati cateva secunde pentru a dizolva pudra si lasati la racit.
  • Verificati pe incheietura mainii temperatura laptelui preparat inainte de a-l administra sugarului (cca 37˚C).

Conditii de pastrare: Pachetul, odata deschis, va fi tinut inchis si pastrat intr-un loc uscat si racoros (<25˚C).

 

Lapte praf hipoalergenic Nutricia Aptamil HA1, 400G 0-6 luni

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra