Descrierea produsului

Milupa Confort este special dezvoltat pentru managementul nutritional al colicilor si constipatiei.

In primele luni de viata, sistemul digestiv este imatur, astfel ca bebelusul tau poate simti un disconfort digestiv, manifestat prin colici si constipa ie. Unele dintre cauze le reprezinta nivelul redus de bacterii sanatoase din intestin sau capacitatea redusa de a digera proteinele sau lactoza. Milupa Confort este special dezvoltat pentru managementul nutritional al colicilor si constipatiei, continand un complex unic de fibre GOS/FOS*, un nivel redus de lactoza, proteine partial hidrolizate din zer si un amestec special de lipide.

* Contine fibre GOS/FOS: galacto-oligozaharide/fructo-oligozaharide

Ingrediente: Concentrat proteic hidrolizat din zer (din lapte*), uleiuri vegetale (ulei vegetal structurat), ulei de rapita, ulei de cocos, SCO, ulei de floarea-soarelui), sirop de glucoza*, amidon (din cartof, porumb), galacto-oligozaharide (GOS)(din lapte*), lactoza (din lapte), fructo-oligozaharide (FOS), dihidrogenfosfat de potasiu, clorura de calciu, ulei de origine animala (ulei de peste), clorura de sodiu, Ltirozina, clorura de colina, acid L-ascorbic, taurina, L-ascorbat de sodiu, inozitol, sulfat feros, sulfat de zinc, uridin 5’-monofosfat disodic, citidin 5’-monofosfat, DL-alfa tocoferil acetat, adenozin 5’-monofosfat, sare de sodiu inozin 5’-monofosfat, L-carnitina, nicotinamida, sare de sodiu guanozin 5’-monofosfat, D-pantotenat de calciu, lecitina din soia, D-biotina, acid pteroilmonoglutamic, sulfat cupric, retinil palmitat, DL-alfa-tocoferol, riboflavina, hidroclorura de tiamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, sulfat de mangan, iodura de potasiu,  tomenadiona, selenit de sodiu.

* = solid

Valoare energetica per 100g produs: 66 kcal

Instructiuni de utilizare:

  • Spala- te pe maini si sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui.
  • Fierbe apa pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca. 40ºC.
  • Masoara cantitatea de apa necesara conform dozarii si toarn-o in biberonul sterilizat. Nu refolosi apa fiarta.
  • Dozeaza pulberea numai cu linguri a de masura inclusa in pachet, atent nivelata. Nu presa pulberea in exces.
  • Adauga in apa cantitatea corecta de formula de lapte Milupa Confort. Intotdeauna respecta cu stricte e dozarea rodusului. Adaugarea unui numar de masuri necorespunzator poate afecta sanatatea copilului.
  • Inchide biberonul si agita-l bine (cca. 10 secunde) pentru a dizolva pulberea. Apoi fixeaza tetina sterilizata.
  • Verifica temperatura laptelui preparat pe incheietura mainii tale inainte de a-l administra copilului (temperatura corecta este de 37° C).

Conditii de pastrare: Pastreaza produsul bine inchis, intr-un loc uscat si racoros (<25°C). Nu refrigera.

Recomandare de varsta: 0luni+

Lapte praf Milumil Confort colici si constipatie 300g 0luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra