Descrierea produsului

INGREDIENTE:

Lapte degresat, maltodextrina demineralizata, lactoza, uleiuri vegetale (palmier, rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea-soarelui), proteine din zer demineralizat, minerale (citrati de calciu, fosfati de calciu, citrat de sodiu, citrati de magneziu, clorura de potasiu, fosfati de potasiu, citrat de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, iodura de potasiu, selenat de sodiu), emulgator (lecitina din soia), ulei de peste, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), nicotinamida (niacina), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), D-biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], ulei de Mortierella alpina, culturi de Lactobacillus rhamnosus si Bifidobacterium longum.

Ambalat in atmosfera protectoare;

A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot). A se pastra la loc uscat si racoros

Dupa deschiderea cutiei a se consuma in maxim 3 saptamani

Care este laptele potrivit pentru juniorul tau? Stiai ca puiul tau are nevoie de o cantitate de aproape 5 ori mai mare de Calciu decat adultii per kg corp?

 

Expertii nostri au dezvoltat NAN OPTIPRO® 4 inspirat din 60 ani de cercetari in domeniul proteinelor si tinand cont de nevoile nutritionale ale copiilor de varsta mica in aceasta etapa a dezvoltarii;

 

NAN OPTIPRO® 4 este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 2 ani, ca parte lichida a alimentatiei;

 

OPTIPRO® este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

Vitaminele A, C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;

 

Calciul si Fosforul sunt necesare pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii;

 

Fierul, Zincul si Iodul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor si la functia cognitiva normala;

 

Bifidobacterium sunt culturi similare cu cele care exista si in flora intestinala a sugarilor;

DHA si ARA sunt acizi grasi regasiti si in laptele matern;

Vitamine A, C si D - pentru functionarea normala a sistemului imunitar Calciu si Fosfor - pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii Fier, Zinc si Iod - pentru dezvoltarea cognitiva normala a copiilor si la functia cognitiva normala OPTIPRO® - Tehnologie speciala a proteinelor Bifidobacterium - culturi similare cu cele care exista si in flora intestinala a sugarilor DHA si ARA sunt acizi grasi regasiti si in laptele matern.

Bine de stiut !

Stiai ca majoritatea copiilor dupa varsta de 2 ani consuma in general o cantitate prea mare de proteine fata de cat ar trebui sa consume?

Proteinele sunt alcatuite din aminoacizi. Unii dintre acestia nu pot fi produsi de catre organism, dar ii sunt absolut necesari pentru o crestere si dezvoltare normala. Acestia se numesc aminoacizi esentiali, iar calitatea proteinelor este data de prezenta lor si de proportia in care se regasesc.

Cercetarile au aratat ca atat calitatea, cat si cantitatea proteinelor sunt importante pentru cresterea si dezvoltarea normala a copiilor, ele fiind materialul de constructie al organismului. De aceea, proteinele mai sunt denumite si „caramizile vietii.

NAN OPTIPRO® 4 este un lapte pentru copii de varsta mica sanatosi, care poate fi folosit de la 2 ani, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN OPTIPRO® 4 nu este un inlocuitor de lapte matern si este un lapte destinat copiilor de varsta mica de la 2 ani, ca parte lichida a alimentatiei.

Mod de administrare

NOTA IMPORTANTA: Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil. Inainte de a te decide sa folosesti un inlocuitor de lapte matern, consulta medicul tau sau asistentul medical. Foloseste acest produs numai dupa ce ai discutat cu personalul medical despre utilizarea corecta a produsului.

ATENTIE: Apa nefiarta, o canuta murdara sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea copilului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea copilului tau.

Prepara o singura portie o data. Urmeaza cu exactitate instructiunile si ai grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul tau. Nu pastra laptele ramas, arunca continutul neconsumat. Intotdeauna tine copilul in brate cand il hranesti. Nu lasa copilul nesupravegheat deoarece se poate ineca.

Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la 40° C inainte de a adauga pudra;

 Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a bebelusului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului;

Mod de preparare:

Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru copilul tau;
Spala bine toate partile componente ale canutei pana nu mai raman urme de lapte;
Fierbe canuta timp de 5 minute. Las-o acoperita pana la folosire;
Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C);
Consulta modul de preparare si toarna exact necesarul de apa calduta in canuta;
Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi;
Consulta modul de preparare si administrare; adauga numarul exact de masuri indicat;
Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine;
Agita canuta pana cand pudra s-a dizolvat complet si hraneste imediat copilul;
Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat;

Produsul trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la deschiderea cutiei

Lapte praf Nestle NAN 4 Optipro 800 g 2-3 ani

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra