Descrierea produsului

INGREDIENTE:

Lactoza, uleiuri vegetale (floarea soarelui, cocos, rapita cu continut scazut de acid erucic), proteine din zer hidrolizate enzimatic, minerale (fosfati de calciu, clorura de magneziu, clorura de potasiu, fosfati de potasiu, clorura de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu, selenat de sodiu), aminoacizi (L-arginina, L-histidina, L-tirozina), ulei de peste, ulei Mortierella alpina, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), nicotinamida (niacina), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic (folat), filochinona (vitamina K), D-biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], bitartrat de colina, taurina, inozitol, nucleotide [citidina 5’-acid monofosforic (CMP), uridina 5’-acid fosforic (UMP), adenozina 5’-acid fosforic (AMP), guanozina 5’-acid fosforic (GMP)], L-carnitina, culturi de Bifidobacterium Lactis.

NAN H.A. este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.


NAN H.A. asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala.
Dovedit clinic ca reduce riscul de a dezvolta alergii.

Prin combinatia sa unica de ingrediente, NAN H.A. reduce riscul de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata.
NAN H.A. este indicat in special sugarilor cu risc de a dezvolta alergii (de ex. daca un alt membru al familiei este alergic). Totusi, daca sugarul tau are deja alergie la proteinele laptelui de vaca, nu folosi NAN H.A. fara a consulta doctorul. Introducerea in alimentatie a oricarei formule de lapte praf sau a laptelui de vaca trebuie facuta numai sub supraveghere medicala.

Bine de stiut !

OPTIPRO HA este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ, obtinut printr-o tehnologie speciala care reduce considerabil potentialul alergenic al laptelui de vaca.
Bifidus BL sunt culturi similare cu cele care exista si in flora intestinala a sugarilor alaptati.

DHA & ARA – sunt 2 acizi grasi regasiti si in laptele matern.

Bine de retinut !

NAN H.A. este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi, care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

NAN H.A. asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa normala fizica si mentala.

Mod de administrare

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari si alaptarea trebuie sa continue pe o perioada cat mai indelungata. Inainte de a te decide sa folosesti o formula de lapte pentru sugari, consulta medicul tau.

Atentie:

Prepara un singur biberon o data. Hraneste sugarul imediat si urmeaza cu exactitate instructiunile. Nu pastra un biberon neterminat, arunca continutul neconsumat. Tine intotdeauna sugarul in brate cand il hranesti. Daca il lasi nesupravegheat se poate ineca.

Apa nefiarta, biberoanele nefierte sau dilutia incorecta pot duce la imbolnavirea sugarului tau. Depozitarea, manipularea, prepararea si hranirea incorecte pot avea efecte adverse pentru sanatatea sugarului tau.


Pentru a pastra numarul de culturi vii, apa fiarta trebuie racita pana la aproximativ 40°C inainte de a adauga pudra.

Nota: foloseste numai masura din interiorul cutiei. Nu folosi mai multa sau mai putina pudra decat este indicat, deoarece aceasta poate duce fie la deshidratare, fie la o nutritie insuficienta a sugarului tau. Nu modifica proportiile fara avizul medicului.

La aceasta varsta se recomanda introducerea treptata in dieta sugarului a cerealelor, precum si a altor alimente (legume, fructe, carne, peste). Cere sfatul medicului tau inainte de a introduce orice nou aliment in alimentatia sugarului. Daca medicul tau recomanda introducerea mai devreme a alimentelor noi, redu corespunzator cantitatea de formula asa cum recomanda acesta."

Pregatire:

Mod de preparare:


Spala-te pe maini inainte de a pregati laptele pentru sugari.
Spala bine sticla, tetina si capacul pana nu mai raman urme de lapte.
Fierbe-le timp de 5 minute. Lasa-le acoperite pana la folosire.
Fierbe apa potabila timp de 5 minute, las-o apoi sa se raceasca (~40°C).
Consulta modul de preparare si toarna exact cantitatea de apa necesara.
Foloseste doar masura din interior si niveleaza pudra cu ajutorul inelului interior fara sa presezi.
Consulta modul de preparare; adauga numarul exact de masuri rase corespunzator varstei sugarului.
Dupa utilizare, asaza masura suspendata in spatiul din interiorul cutiei asa cum este aratat in imagine.
Inchide biberonul si agita bine pana cand pudra s-a dizolvat complet.
Inchide bine cutia dupa fiecare folosire si pastreaz-o intr-un loc racoros si uscat. Produsul trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

CONDITII DE PASTRARE SI DEPOZITARE


A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul datei mentionate in partea de jos a cutiei (alaturi de nr. de lot);

A se pastra la loc uscat si racoros;

Dupa deschiderea cutiei, a se consuma in maxim 3 saptamani;

Ambalat in atmosfera protectoare;

Lapte praf Nestle NAN ExpertPro HA, de la nastere 400g

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra