Descrierea produsului

Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 2

De 50 de ani, ne dedicăm cercetării nutriției primilor ani de viață pentru a înțelege cum putem susține mai bine dezvoltarea copilului tău.

Inspirați de cercetările NUTRICIA, am dezvoltat Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 2. Aceasta este formula noastră unică cu gust cremos¹, potrivită și pentru sugarii care primesc formulă în completare².

¹Acest produs este perceput ca având un gust mai cremos decât alte formule de continuare ale noastre

²La recomandarea medicului pediatru


 

De ce să alegi laptele praf Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 2?

  • Este cea mai complexă formulă a noastră³, cu mix unic de oligozaharide: GOS/FOS, 2'FL și 3'GL⁴ (2'-fucozillactoză și 3'-galactozillactoză);

³Față de alte formule de continuare ale noastre

⁴3'-GL provine din procesul nostru unic Lactofidus

  • Este o formulă de lapte potrivită pentru nutriția sugarilor între 6 – 12 luni;

  • Este special conceput să fie folosit, la recomandarea medicului pediatru, atunci când alăptarea nu este posibilă sau să fie oferit în completarea alăptării, atunci când laptele matern nu este suficient;

  • Nu conține ulei de palmier adăugat.


 

Aptamil® PROfutura® DUOBIOTIK™ 2 este disponibil în cel mai inovator ambalaj al nostru, EazyTin

Triplă sigilare

pentru a limita deschiderea accidentală și a păstra pudra intactă

Închidere sigură între utilizări

pentru a reduce riscul de contaminare

Depozitare igienică a linguriței

pentru a limita contactul pudrei cu mâna


 

Urmează sfaturile de mai jos pentru o preparare corectă a formulei de lapte!

1. Spală-te bine pe mâini, sterilizează toate ustensilele utilizate în prepararea formulei de lapte și asigură-te că marginea ambalajului este curată.

2. Fierbe apa potabilă pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasă la răcit până la cca 40°C. Toarnă în recipientul pregătit (biberon) cantitatea de apă fiartă şi răcită, necesară conform dozării pentru o masă.

3. Dozează pudra cu linguriţa din interiorul ambalajului. Adaugă pudra conform tabelului de dozare în recipientul pregătit (biberon).

4. Închide recipientul şi agită vertical și viguros timp de 10 secunde. Este foarte important să respecți modalitatea și timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.

5. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).7. Verifică pe încheietura mâinii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).


 

Pudra își menține proprietățile dacă este păstrată și depozitată corespunzător. Iată de ce trebuie să ții cont!

Depozitarea înainte de deschidere: Produsul, ambalat în atmosferă protectoare, trebuie păstrat etanș și depozitat într-un loc uscat și răcoros (<25°C, nu se va păstra la frigider).

Depozitarea după deschidere: Odată deschis, resigilează ambalajul, depozitează-l într-un loc răcoros și uscat (nu la frigider) și utilizează-l în decurs de o lună. Utilizează numai măsura furnizată în ambalaj și asigură-te că este curată și uscată înainte de a o pune înapoi în ambalaj și asigură-te că este curată și uscată înainte de a o pune înapoi în ambalaj.

FOARTE IMPORTANT: Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău, astfel că alăptarea trebuie să dureze o perioadă cât mai îndelungată. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Se utilizează numai la indicația medicului sau asistentului medical și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.


 

 

Lapte praf Aptamil PROfutura Duobiotik 2, 800g 6luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra