Descrierea produsului

Leaganul TP Toys Quadpod2 este un leagan evolutiv cu 4 etape, ce confera distractie maxima de la 6 luni si pana la 8 ani!

QuadPod este livrat cu sfori de prindere reglabile astfel incat sa poata fi montat pe aproape orice structura de leagane.

Manerele SwingSafe patentate asigura stabilitate maxima si o miscare uniforma de leganare in toate cele 4 etape de utilizare.

 

T-ul frontal se deplaseaza spre inainte pentru a facilita The front T bar tilts forward to make it easy to get bapunerea si scoaterea bebelusilor din leagan. 

Spatarul turnat suprainaltat si centura de siguranta confera siguranta bebelusului.

Suprafata din plastic se curata in cateva secunde, iar trecerea de la o etapa la urmatoarea se face foarte rapid si usor.

Cele 4 etape ale TP QuadPod 2

 

Varstele mentionate sunt orientative si variaza in functie de dezvoltarea individuala a copilului vostru.

 

Etapa 1 – Acest leagan tip “Cocon” ce confera un support deosebit si dispune de o tetiera turnata este recomandat bebelusilor incepand cu varsta de 6 luni.

Apasati butoanele laterale pentru a elibera bara T frontal. Bara de protective in forma de T se va deplasa spre inainte pentru a facilitate punerea si scoaterea bebelusului din leagan.

Centura de siguranta cu 3 nivele de reglaj confera un plus de siguranta bebelusului.

 

Etapa 2 – Indepartati tetiera turnata prin apasarea unui simplu buton, pentru a crea un leagan tip “galeata” recomandat de la varsta de 12 luni in sus.

Bara frontal de protective in forma de T ramane pe loc pentru un plus de protectie.

 

Etapa 3 – Recomandata copiilor cu varsta de aproximativ 2 anisori. Bara frontal T se detaseaza complet pentru a facilita accesul, ramanand un leagan cu hamuri de siguranta.

 

Etapa 4 – In jurul varstei de trei ani, detasati complet spatarul de leagan pentru a ramane cu un leagan clasic.

 

Recomandat de la 6 luni la 8 ani.

 

COD produs: 900

Leagan 4 in 1 Quadpod 2 Standard

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra