Descrierea produsului

Leaganul transformabil ofera doua functionalitati distincte, intr-un singur produs: leagan complex pe de-o parte si balansoar confortabil, pe de alta parte. Leaganul se transforma intr-o clipita intr-un balansoar confortabil,  cu vibratii linistitoare.

Cele 5 viteze de leganare, melodii – creaza o atmosfera perfecta pentru linistirea bebelusului. Bara de jucarii pivotanta, cu cele 2 jucarii de plus – intregesc distractia bebelusului. Caruselul proiecteaza un show de lumini colorate, iar muzica si jucarioarele de plus vor intregi distractia.

Caracteristici unice:

* Leaganul se roteste la 180 de grade, in 3 directii de leganare asa incat mamica va putea vedea bebelusul, din orice directie.

* Poate fi utilizat de la 0 luni pana la 9 kg

* 5 viteze de leganare distincte va permit sa gasiti viteza preferata a bebelusului

* Sezutul are 2 pozitii diferite de inclinare

* Sezutul si pernita sunt usor de curatat

* Sezut din materiale fine si delicate pentru confortul bebelusului

* Pernita detasabila in zona capului

* Caruselul rotativ cu jucarii, melodii si lumini interesante capteaza atentia copilului si contribuie la dezvoltarea lui fizica

* Vibratii linistitoare pentru momentele mai agitate ale celor mici

* Posibilitatea de a seta durata de leganare: 8, 15 sau 30 de minute

* Leaganul poate functiona la priza,adaptorii fiind inclusi sau cu baterii (care nu sunt inluse in colet).  

 

Ce va ofera leaganul!

1.Distractie garantata cu lumini si sunete

2.Un show de lumini incantator gratie caruselului care reflecta si proiecteaza un show de lumini. Jucarioarele de plus vor intregi distractia.

3.Cinci viteze de leganare in orice directie dorita. Scaunul se roteste la 180 de grade, oferind 3 directii de leganare, astfel ca mamica va vedea bebelusul in orice directie.

4.Confort maxim pentru bebelusi. Sezutul are 2 pozitii de inclinare,o pernita suplimentare in zona capului, precum si dimensiuni generoase.

5. Siguranta si centuri foarte confortabile, cu prindere in 5 puncte

6. Transformabil in balansoar

 

Conform noilor norme EN16232/2013 – orice leagan electric pentru bebelusi poate fi utilizat de la nastere pana la 9 kg. Orice leagan care nu este realizat conform acestor norme pun in pericol siguranta si implicit viata bebelusului