Descrierea produsului

Leaganul multifunctional de la Incababy este un produs modern, stilat, creat pe baza unor experiente care dateaza de sute de ani.

In interiorul leaganului, micutul se va simti ca intr-o imbratisare, fiind intr-un spatiu care il protejeaza si il face sa se simta linistit si in siguranta.

Totodata, leaganul ofera posibilitati noi de distractie, iar parintii se vor bucura de momentele libere.

Cum au luat nastere leaganele Incababy?

Am studiat sute de traditii si am observat modul in care, de-a lungul timpului, parintii si familia isi linisiteau bebelusii in momente mai dificile. Au existat mereu niste aspecte care ne-au ramas intiparite in minte. Apropierea de natura, miscarile naturale, solutiile extrem de simple si armonia cu tot ceea ce e in jurul nostru.

Pornind de la aceste observatii, am imbinat principiile traditionale cu solutiile moderne si am obtinut un leagan premium, din materiale 100% naturale, conceput in armonie cu nevoile bebelusului si cu tot ceea ce este in jur. Leaganul Incababy ajuta la dezvoltarea sistemului nervos al bebelusilor (favorizand crearea sinapselor), al sistemului muscular si al motricitatii fine al bebelusilor!

De ce sa aleg un leagan Incababy?

  • Dincolo de tendinte sau de incertitudini (va sta copilul in legan sau nu va sta), leaganul Incabay ofera beneficii psihologice sustinute de medicii pediatri si demonstare prin studii clinice.

  • Miscarile de leganare le trezesc bebelusilor amintiri din burtica mamicii, un sentiment de liniste si relaxare, precum si senzatia de apropiere, de grija si de protectie pe care o aveau in burtica mamicii.

  • Leganatul imbunatateste echilibrul bebelusului, abilitate extrem de importanta in decursul dezvoltarii fizice si psihice.

  • Sistemul nervos se dezvolta extrem de accelerat in cazul bebelusilor, iar leganatul are un impact demonstrat clinic asupra acestui aspect, incurajand crearea rapida de noi sinapse.

  • Studiile au scos in evidenta faptul ca leganatul le dezvolta un simt al ritmului bebelusilor, insa in aceeasi masura intregul organism se relaxeaza gratie miscarilor musculare diverisificate si a proceselor complexe din creierul bebelusilor, in timpul leganatului.

  • Leganatul cu miscari naturale incurajeaza abilitatile motorii fine, cele de coordonare ochi-mana.

  • Exista de asemenea studii care atesta faptul ca miscarile de leganare imbunatatesc situatiile cu deficit de atentie si lipsa de coordonare

  • Leaganul poate fi folosit inca din primele zile de nastere, pozitia bebelusului fiind una perfect ergonomica.

  • Materiale premium, textile certificate OEKO-TEX

  • Extrem de usor de asamblat, inaltime reglabila.

  • Conceput cu centuri de siguranta detasabile.

  • Greutatea maxima sustinuta este de 20 kg, insa leaganul a fost testat de catre TÜV Rheinland, conform unor principii de siguranta foarte stricte, testarea facandu-se la o capacitate de 200 kg

  • Inaltimea leaganului este reglabila, pe masuta ce bebele creste aceasta poate fi ajustata

  • Unghiul de inclinare al sezutului este reglabil de asemenea. Pe masura ce bebelusul creste, vrea sa vada ce este imprejur si sa stea in pozitie semi-sezut (sau sezut), unghiul sparatului poate fi ajustat.

  • Design modern, minimalist, potrivit oricarei incaperi.

  • Daca se adauga arcul,  copilul poate fi leganat nu numai lateral, ci ?i în sus si în jos. (Arcul se achizitioneaza separat)

  • Dotat cu jucarii de dezvoltare a abilitatilor motrice, confectionate din fag natural, pozitionate pe franghie

Etapele de utilizare ale leaganului

1. Etapa bebelusului abia sosit acasa.

Bebelusului poate fi pus in leganul Incababy inca din primele zile de viata, intr-o pozitie extrem de favorabila care va ajuta mult in perioada colicilor si al refluxului, pentru ca imbunatateste tranzitul, gratie unghiului la care este conceput. In aceasta etapa se va utiliza penita suport, realizata din materiale delicate, certificate Oko Tex. Zona gaurilor pentru picioare va fi acoperita cu perna suport, asa incat bebelusul se va simti extrem de protejat. Leganatul in diferite directii va crea o stare de liniste si relaxare celui mic.

2. Etapa bebelusului activ care vrea sa vada totul in jur.

In aceasta etapa bebelusul de peste 5-6 luni este mult mai activ si practic se va legana singur. De asemenea leaganul il va ajuta pe bebelus sa descopere lumea din jurul lui, gratie unghiului sezutului care este ajustabil. In aceasta perioada leaganul ajuta mult la imbunatatirea echilibrului bebelusului, pregatindu-l astfel pentru pozitia de sezut in fundic.

3. Etapa sariturilor si a copilasului independent.

In aceasta etapa leaganul are nevoie de un arc (se achizitioneaza separat). Acest arc confera posibilitatea bebelusului sa fie leganat cu miscari extrem de diferite (fata-spate, sus-jos etc), iar bebelusilor mai marisori (peste 9 luni) sa sara activ si sa-si intareasca muschii picioruselor, pregatindu-se astfel pentru primii pasi. Cu acesta noua functie de Jumper, leaganul se va folosi pana la 20 kilograme, fiind extrem de distractiv pentru cei mici.

Setul contine:

  • Bare din lemn masiv de fag natural

  • Husa exterioara si perna suplimentara 100% bumbac, lavabile, cu certificare Oeko-tex clasa 1, special pentru bebelusi între 0-3 ani.

  • Franghie cu grosime de 10 mm, durabila, neteda, cu reglare pe inaltime.

  • Jucarii de dezvoltare a abilitatilor, fabricate din fag natural

 

Dimenisiune leagan

Lungime de 70 cm, latime de 45 cm (inaltimea franghiei este reglabila)

Accesorii suplimentare, neincluse in colet. Aceste accesorii se pot achizitiona separat

 

1. Carling pentru prindere in tavan. Acest carlig este obligatoriu pentru prinderea leaganului. Carligul este realizat din materiale extrem de sigure si ajuta la prinderea leaganului in tavan.(in beton, lemn sau alt material). Detalii AICI

2. Suport modern pentru leagan, testat TÜV Rheinland.

Forma suportului este una minimalista, acesta avand o capacitate de utilizare pana la 20 kg.

3. Arc suplimentar. Acest arc este recomandat, pentru ca gratie lui, leaganul se poate misca in mai multe directii (fata-spate, dreapta-stanga). Leaganul permite bebelusilor mai mari sa faca sariturile extrem de distractive.

Compozitie leagan

  • Sezut si perna: 100% bumbac

  • Franghie: 100% polipropilena

  • Bare: lemn de fag

 

Leagan multifunctional bebelusi 0 luni - 3 ani 20 kg testat Tuv Rheinland Cats & Cats FW Incababy

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra