Descrierea produsului

Copiii vor adora aerul de vacanta dat de acest set LEGO City Aeroport Central 60261. Setul include o cladire detaliata pentru terminal, o cisterna cu combustibil si un camion de bagaje si nu in ultimul rand un avion grozav cu loc pentru pilot si pasageri!

Iar cu echipajul de sol organizat bine pentru a mentine totul in ordine copiii se pot bucura de aventuri si calatorii distractive in fiecare zi!Setul de joaca LEGO City Avion de pasageri include in cutie un ghid de constructie usor de inteles si poate fi construit folosind si Instructions PLUS ca parte a aplicatiei LEGO Building Instructions pentru telefon si tableta.

Acest ghid interactiv cu functii de zoom si rotire ajuta tinerii constructori LEGO sa devina adevarati maestri!Seturile LEGO City Aeroport ofera constructii distractive urmate de ore nesfarsite de joaca creativa cu cladiri, vehicule de aeroport si avioane incredibile, plus accesorii detaliate si personaje amuzante care stimuleaza imaginatia.

Acest set cu aeroport de jucarie LEGO serveste drept o introducere ideala in lumea LEGO City.

Este perfect pentru copiii cu varste de minim 4 ani si este conceput pentru a inspira joaca creativa bazata pe evenimente din viata de zi cu zi.

Ce e in cutie? Un avion personal de jucarie, un terminal de aeroport detaliat, o cisterna si un camion de bagaje, plus minifigurine un pilot, 2 membri ai echipajului de sol si 3 pasageri.

Aceasta jucarie LEGO City Aeroportul Central 60261 este un cadou grozav de Craciun, de zi de nastere sau oricare alta ocazie speciala din viata copiilor cu varsta de minim 4 ani.

Cladirea terminalului masoara peste 16 cm inaltime, 24 cm lungime si 9 cm latime, in timp ce avionul masoara peste 10 cm inaltime, 21 cm lungime si 20 cm latime.Nu necesita baterii.

Acest set de joaca functioneaza folosind imaginatia pura si creativitatea copiilor!