Descrierea produsului

Incanta-ti micul erou cu ore intregi de joaca inventiva cu acest set LEGO® City ATV si barca de salvamari (60286), ce include un ATV de jucarie si o remorca pentru transportarea scuterului de apa.

Copiii primesc in set si o minifigurina salvamar si o figurina rechin, gata pentru aventuri la malul marii.

Distractivul set include un manual de instructiuni si Instructions PLUS, ghidul interactiv din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions de pe dispozitivele smart.

Acest ghid interactiv de constructie, cu functii incredibile de marire si rotire, transforma incepatorii in maestri in constructii LEGO imediat. 

Introdu-i pe copiii de peste 5 ani in fascinanta lume LEGO® City cu setul LEGO® City ATV si barca de salvamari (60286).

Distractia incepe odata ce deschizi cutia.&bull Acest set include un ATV cu remorca pentru transportarea scuterului de apa inclus, plus o minifigurina salvamar si o figurina rechin.

Tot ce le trebuie copiilor pentru ore intregi de joaca creativa!

ATV-ul are un acoperis care se deschide. Atat ATV-ul cat si scuterul de apa pot fi conduse de minifigurina salvamar.

LEGO® City ATV si barca de salvamari este un set ideal pentru zile de nastere, Craciun sau orice alta ocazie in care copiii de 5 ani sau mai mult primesc cadouri.

Construite, ATV-ul cu remorca pe care se afla scuterul, masoara 7 cm inaltime, 17 cm in lungime si 5 cm latime.

Accesoriile LEGO incluse sunt un walkie-talkie si un binoclu pentru salvamar.

Include instructiuni tiparite si Instructions PLUS ghidul interactiv care face din construit o joaca de copii (parte din aplicatia gratuita LEGO Building Instructions).