Descrierea produsului

Pregateste-te de Craciun cu acest Calendar de Craciun LEGO City (60303).

Copiii pot numara zilele ramase pana in Ajun cu mini-constructii distractive, personaje din serialul TV LEGO City Adventures si accesorii interesante.

Foloseste suprafata de joaca cu o scena de oras inzapezit si porneste in cele mai tari aventuri de sezon!

Acest Calendar de Craciun LEGO City reprezinta un cadou excelent pentru copiii cu varsta de la 5 ani in sus, fiind o surpriza minunata pentru copiii care adora joaca creativa.

Jucariile construibile, personajele din serialul TV LEGO City Adventures si accesoriile incluse in acest calendar pot fi combinate cu toate seturile de joaca LEGO City.

Copiii cu varsta de la 5 ani in sus vor avea ocazia de a descoperi 24 de jucarii surpriza in fiecare zi a lunii Decembrie pana la Craciun cu acest Calendar de Craciun LEGO City (60303), plin de mini-constructii, personaje distractive din

serialul TV LEGO City Adventures si accesorii interesante.

Include minifigurinele din serialul TV LEGO City Adventures Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper si Fendrich, plus un om de zapada Duke DeTain construibil si o suprafata de joaca cu o scena de oras inzapezit.

Copiii pot numara zilele ramase pana la Craciun cu modele cool, mininfigurine disractive si o suprafata de joaca pe care isi pot pune la cale propriile aventuri festive LEGO City!

Cauti un cadou super tare pentru copiii cu varsta de la 5 ani in sus?

Acest Calendar de Craciun LEGO City este o surpriza ideala pentru fanii LEGO City si copiii care adora jucariile creative.

Fiecare jucarie surpriza este insotita de instructiuni de constructie care se gasesc pe spatele fiecarei usi ale calendarului.