Descrierea produsului

Te-ai născut să explorezi universul!

Construiește și inspiră următoarea generație de astronauți cu rachetele și vehiculele Lego Space - Să pornim!

Bucură-i pe tinerii aventurieri spațiali cu un set de lansare de rachetă de jucărie inspirat de NASA.

Această jucărie super pentru copii 60228 Rachetă pentru spațiul îndepărtat și centrul de comandă a lansării Lego City are o rachetă modulară cu mai multe trepte, cu carlingă, propulsor și module de depozitare a încărcăturii, și un sistem cu monoșină cu opriri la rachetă, zona de cercetare cu instruire pentru recuperare de geode și turnul de comandă a lansării.

Mai este și o rampă de lansare cu brațe de turn cu deschidere, un rover cu braț articulat apucător, nou din iunie 2019 și un turn de comandă a lansării cu secțiune de fereastră detașabilă, funcție de pliere și o funcție de numărătoare inversă.

Copiii pot folosi un dispozitiv mobil ca ecran pentru oportunitățile de joacă interactivă cu aplicația City Explorers.

Oferă oricărui constructor Lego o experiență uimitoare de construcție cu Instrucțiuni Plus, disponibile în aplicația Lego Life pentru smartphone-uri și tablete.

Instrucțiunile de construcție intuitive, ușor de folosit îi permit să facă zoom, să rotească și să-și vizualizeze creația folosind din mers modul special fantomă.

Instrucțiuni Plus sunt de asemenea excelente pentru constructorii mai tineri, îndrumându-i în procesul de construcție pentru o senzație mai puternică de independență și realizare.

Această jucărie pentru copii include 6 minifigurine și figurină robot cu scaner.

Avertisment: Contine piese mici!

Pericol de sufocare!

Varsta recomandata: +7 ani

Lego City Racheta spatiala si centrul de comanda al lansarii

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra