Descrierea produsului

Magnificul set LEGO Minecraft Castelul de gheata (21186) pune toata creativitatea, actiunea si distractia jocului Minecraft in mainile jucatorilor de opt ani si mai mari.

Un set Minecraft care te va uimi!Jucatorii Minecraft pot explora oportunitati nelimitate de constructie, joaca si expunere cu acest set.

Printre personajele incluse se afla Razboinicul Regal, un yeti si un grup ostil de schelete si zombi, gata sa atace castelul cu un intreg arsenal de arme impresionante.

Functiile interactive includ un lansator pe parapetii castelului care arunca sageti in inamicul care avanseaza.

Setul contine si o multime de accesorii autentice, precum un cazan pentru amestecul potiunilor, un cufar cu comori, plin cu provizii pretioase, si o masa clasica de lucru din jocul Minecraft.

La finalul aventurii, structura poate fi usor reconfigurata pentru a crea o noua lume de distractie Minecraft.

Actiune Minecraft LEGO Minecraft Castelul de gheata (21186) ofera multe posibilitati de joc si etalare care pot fi explorate si reconfigurate de jucatorii Minecraft pentru distractie creativa nelimitata.

Personaje cunoscute.

Setul contine Razboinicul Regal, un yeti si patru mobi neprietenosi doua schelete si doi zombi.

Jucatorii au parte de o serie de aventuri in interiorul si in afara castelului, inclusiv un atac caruia ii tin piept folosind lansatorul de sagetiJoc creativ pentru copii .

Cauti un cadou creativ de zi de nastere, de sarbatori sau fara o ocazie anume pentru jucatorii Minecraft de opt ani si mai mari?

Acest set adaptabil plin de actiune e alegerea idealaSet adaptabil.

Masurand 16 cm in inaltime, 23 cm in latime si 19 cm in adancime, setul reconfigurabil include multe posibilitati de joaca.

Accesorii autentice Include o sabie de diamant si un scut cu blazon, o arbaleta, o secure, o masa de lucru, un taietor de piatra, o nicovala, un cazan si multe alteleMinecraft devenit realitate.

Seturile LEGO Minecraft ofera copiilor un alt mod de a se bucura de joc, cu personaje, scene si functii insufletite prin creativitatea interactiva a caramizilor LEGO.

Componentele LEGO respecta standardele stricte de calitate din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ca se conecteaza si se desprind perfect de fiecare data. 

Componentele LEGO sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta