Descrierea produsului

Fanii NINJAGO vor adora acest templu Ninja detaliat si interactiv si 6 minifigurine pentru a pune in scena palpitanta lupta a Imperiului Suprem.

Un superb Templu Ninja LEGO NINJAGO cu 6 minifigurine, inclusiv personajele NINJAGO, Digi Jay si Digi Cole, si conducatorul malefic al Imperiului Suprem Unagami.

Cu ajutorul acestei jucarii templu si a minifigurinelor ninja, copii aventurieri se pot bucura de distractie fara sfarsit cu incitanta lupta finala din serialul TV.

Cea mai buna jucarie templuTemplul LEGO NINJAGO ofera o varietate de activitati si bucurie pentru copiii plini de imaginatie, pe masura ce acestia planifica parcursul lor catre varf.

Acestia trebuie sa evite capcanele si sa foloseasca Key-Tana pentru a trece de infricosatorul Sushimi in bucataria sa de sushi, inainte de a deschide poarta care dezvaluie tronul lui Unagami.

Seturi de constructie provocatoare si de constructieSeturile de constructie LEGO NINJAGO constituie cele mai bune jucarii pentru copii, oferindu-le acestora o scapare intr-o lume fantastica de actiune non-stop, in care acestia pot lupta cu eroii ninja impotriva fortelor raului.

Fanii NINJAGO vor fi intotdeauna captivati de jocul pe roluri cu jucariile de actiune, inclusiv templele ninja, jucariile construibile, masini, dragoni si multe altele.

Jucarie templu incredibila LEGO NINJAGO cu capcane si functii palpitante, precum si cu 6 minifigurine din Imperiul Suprem.

Acesta este cadoul perfect pentru copiii care indragesc povestile pe roluri impreuna cu eroii ninja.

Acest set de constructie include un templu NINJAGO si 6 minifigurine, inclusiv NINJAGO Digi Jay, Lloyd si Cole, si raufacatorii Unagami, Red Visor si Sushimi.

Copiii vor adora sa se infrupte cu creativitatea si bataliile de scena.

Aceasta miniatura extrem de detaliata a unui templu ofera ore in sir de distractie pentru copii pe masura ce evita toate capcanele si infricosatorul Sushimi, astfel incat sa evite toate capcanele si sa foloseasca cele 3 Key-Tana pentru dezvalui tronul lui Unagami, in partea de sus.

Aceasta miniatura templu are 810 piese, este o constructie distractiva pentru baietii si fetele cu varste peste 9 ani si reprezinta un cadou LEGO potrivit pentru ziua de nastere, Craciun sau orice ocazie.

Noutatea lunii ianuarie 2020, aceasta jucarie de aventura are dimensiunea perfecta cu care te poti juca acasa sau pe care o poti expune cu mandrie in dormitor.

Templul Imperial masoara peste 38 cm inaltime, 22 cm lungime si 28 cm latime.

Nu sunt necesare baterii pentru acest set de joaca ninja - este pregatit pentru joc independent si pentru a impartasi distractia cu prietenii imediat ce este construit.

Actiunea cu aceste jucarii de aventura nu trebuie sa se opreasca niciodata pentru o singura secunda.

Acest set ninja asigura sarcina ideala de constructie pentru miniaturi, care este insotita de instructiuni usor de urmat, pe masura ce imbina caramizile pentru crearea acestei jucarii de actiune grozave.

Kiturile de constructie miniaturi LEGO NINJAGO pentru copii care le stimuleaza creativitatea si le permite sa acceseze o lume palpitanta a aventurii in care echipa isi poate uni eforturile pentru distractie infinita si lupte palpitante.

De peste 60 de ani, caramizile LEGO folosite pentru a construi acest dragon LEGO respecta cele mai inalte standarde din domeniu, astfel incat sunt consecvente, compatibile si se imbina si se desprind usor, de fiecare data. Nici macar Unagami nu ii poate invinge!

Caramizile LEGO folosite pentru construirea acestei jucarii de actiune au fost testate temeinic si respecta cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate. stii ca esti pe maini sigure atunci cand alegi o jucarie LEGO drept cadou pentru copiii tai.