Descrierea produsului

Lupta-te cu Thanos pentru Manusa Infinitului alaturi de Avengers!

Zboara alaturi de Iron Man, Star-Lord si Gamora cu nava Gardienilor Galaxiei spre o planeta neexplorata si alatura-te bataliei (76107 - Thanos: Ultimate Battle). Nava Gardienilor este prevazuta cu o carlinga pentru doua minifigurine asezate pe un scuter spatial, lansatoare de proiectile, plus un compartiment in spate care se deschide, cu spatiu pentru doua minifigurine si pentru un stand cu Manusa Infinitului. Manusa Infinitului, cu puncte de atasare pentru Piatra Infinitului inclusa si alte Pietre colectionabile, poate fi atasata la figurina mare Thanos. Acest set palpitant include trei minifigurine echipate cu diverse arme si zece proiectile de energie.

 

- Include minifgurinele Iron Man, Star-Lord si Gamora, plus o figurina mare Thanos.

- Nava Gardienilor este prevazuta cu o carlinga pentru un scuter spatial cu doua minifigurine asezate pe acesta, compartiment in spate care se deschide cu doua locuri pentru minifigurine, sectiune din fuzelaj detasabila si spatiu pentru Manusa Infinitului si pentru un stand, doua lansatoare de proiectile, aripi ajustabile si un punct de conexiune pentru o capsula de evacuare (inclusa in 76102 In cautarea armei lui Thor).

- Scuterul spatial este dotat cu doua locuri pentru minifigurine, puncte de atasare pentru armele lui Star-Lord si ale Gamorei, si pentru o sabie detasabila.

- Inlocuieste mana stanga a lui Thanos cu Manusa Infinitului.

- Printre arme se numara cele doua pistoale laser ale lui Space-Lord si sabia Gamorei.

- In set sunt incluse si zece proiectile de energie albastre translucide pentru personalizarea constructiilor si a minifigurinelor.

- Recreeaza scene palpitante din filmul Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.

- Nava Gardineilor masoara peste 9 cm inaltime, 46 cm lungime si 22 cm latime.

- Scuterul spatial masoara peste 5 cm inaltime, 5 cm lungime si sub 2 cm latime.

- Manusa Infinitului si standul masoara peste 4 cm inaltime, 3 cm lungime si 3 cm latime.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.

Varsta recomandata: 8-14 ani