Descrierea produsului

Lenjeria „Bufnite” pentru patut 60 x 120 cm improspateaza aerul din camera bebelusului. Bufnitele colorate si jucause aduc primavara in fiecare zi in camera bebelusului. Inca de la inceput bebelusul va avea cu el un prieten simpatic.

Lenjeria decoreaza patutul integral:

  • o fata de pilota,
  • o fata de perna,
  • aparatoarea pentru patut,
  • un cearceaf cu elastic pentru saltea.

Materialul din care este confectionata lenjeria este Bumbac 100%. Umputura protectiei este un polyester antialergenic.

Caracteristici si indrumari:

Fata de pilota poate fi folosita fara plapumioara pe timpul verii, iar in anotimpurile mai racoroase, poti introduce in fata de pilota o plapumioara adecvata anotimpului. De obicei pentru cei mici este suficient sa folosesti setul alb de primavara / vara.

Fata de perna poti sa o folosesti fara perna in primele luni ale vietii pentru a preveni murdaria cearceafului dupa fiecare masa a bebelusului (acesta poate regurgita sau pur si simplu se poate prelinge lichid in timpul somnului).

Protectia este utila inca din primele zile ale celui mic pentru a-l feri de curentii din camera, iar in urmatorele luni il protejeaza de accidente nedorite in momentul rostogolirii.

Informatii produs:

  • Fata pilota: 80 x 100 cm, inchidere cu fermoar. Pe partea superioara este aplicata broderia cu Bufnite
  • Fata perna: 35 x 50 cm, inchidere cu petrecere
  • Protectie patut: 35 x 180 cm, prevazuta cu 4 legatori rezistente atat in partea de sus cat si in partea de jos a acesteia, umplutura antialergica polyester 400 gr. Este matlasata din 60 in 60 cm. Pe partea din mijloc a protectiei este aplicata broderia cu Bufnite.
  • Cearceaful este potrivit pentru saltea 60 x 120 cm h 10 cm, acesta intinzandu-se perfect pe saltea datorita finisarii sale cu elastic.

Intretinere lenjerie Bufnite:

- se spala in masina de spalat la temperaturi de 30 0 C

- se pot stoarce in masina de spalat, la max 700 rpm

- se pot calca

 Recomandari: varsta: 0-3 ani

Produs fabricat in Romania.