Descrierea produsului

Lenjeria cu Bufnite vesele este o lenjerie din bumbac satinat, cu aparatori ce inconjoara intreg patutul.
 
Varianta pentru 140x70 cm contine 7 piese :
 
- pernuta de 25x35 cm, umpluta cu puf antialergic si anti acarieni
- plapumioara cu dimensiunea de 120x100cm, moale si usoara, ce va imbratisa corpul bebelusului pana va creste maricel ( 0-3 ani)
- cearsaf cu elastic pe colturi, de 160x90 cm, ce se fixeaza perfect pe saltea
- 2 buc aparatori pentru gratarele lungi ale patutului, cu inaltimea de 40 cm si lungimea de 140 cm
- 2 buc aparatori pentru gratarele scurte ale patutului, cu inaltimea de 40 cm si lungimea de 70 cm.
 
Materialele folosite sunt materiale de calitate, bumbac satinat si puf antialergic si antiacarieni, care sa protejeze pielea fina a bebelusilor.
 
Se pot comanda optionale:
- husa pentru perna si plapumioara ( cost suplimentar 49 lei) In aceasta situatie, se va primi o pernuta alba, umpluta cu puf antialergic,  cu dimensiunea de 25x35 cm, o husa de perna asortata lenjeriei, o plapumioara alba umpluta cu vatelina, cu dimensiunea de 80x100 cm si o husa de plapumioara asortata lenjeriei ( ca in imagine).
- baldachin din voal, asortat, colac de alaptat, perna de pozitionare bebelusi Amore ( asortata)(55 lei ),  perna pentru capul bebelusului (25 lei), colac de alaptat asortat ( 45 lei) sau o pernuta decorativa in forma de bufnite cu 30 lei.
 
Se recomanda spalarea acestor articole de pat, in masina de spalat rufe, la 30 grade, fara utilizarea inalbitorilor. Lenjeria se poate calca, fara insa a insista asupra partilor umpluta cu vatelina sau burete.
Producator Deseda Romania