Descrierea produsului

Aceasta lenjerie de pat pentru bebelusi din noua colectie Elefantastic de la Baby Dan este primul lucru la care ne gandim atunci cand ne imaginam patutul pregatit sa il primeasca pe bebe. Modelul simpatic cu elefantel il va incanta pe cel mic iar materialul moale ii va asigura tot confortul de care are nevoie. Materialul moale lasa aerul sa circule pentru ca somnul micutului sa fie linistit si placut.

Setul include husa pentru pilota 80 x 100 cm si fata de perna de 35 x 40 cm si este confectionat din bumbac certificat Oeko-tex conform standardelor europene de calitate.    

Lenjeria este lavabila la 60°.   

Baby Dan este o companie daneza cu traditie de peste 60 de ani, care produce echipamente pentru siguranta, textile si mobilier pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 5 ani. Misiunea pe care si-o asuma Baby Dan este aceea de a crea spatii sigure pentru cei mici, iar produsele sunt premiate international pentru calitatea si functionalitatea lor fara compromis si sunt testate pentru a asigura lipsa oricaror substante daunatoare pentru cei mici.