Descrierea produsului

Lenjeria pentru patut „Jungla din poveste” se adreseaza in special copiilor de pana la 3 anisori. Varianta standard al acestui set este realizata pentru patuturile ce au 120×60 cm in dimensiune, dar se poate realiza si la alte dimensiuni, la comanda.

Incluse in setul „Jungla din poveste” veti primi un cearceaf dotat cu elastic la colturi, astfel incat sa se obtina o fixare corecta pe salteaua patutului, la dimensiunea de 140×80 cm, ca sa acopere si marginea saltelei, o pilota umpluta cu vatelina siliconizata antisufocare si termoizolatoare, cu dimensiunea de 100×80 cm, precum si o perna umpluta cu puf siliconizat hipoalergenic si antiacarieni, avand dimensiunea de 25×35 cm.

Ca parte de protectie laterala la patuturile din lemn, beneficiati de doua aparatori pentru lateralele patutului realizate din bumbac umplut cu spuma poliuretanica, avand dimensiunea de 120×30 cm fiecare, precum si doua aparatori de 60×30 cm pentru cap si picioare.

Lenjeria este realizata din bumbac satinat si poate fi spalata in masina de spalat la 30 de grade, dar va recomandam sa evitati folosirea inalbitorilor.

Se poate calca usor.