Descrierea produsului

Lenjeria de patut copii Jungla din poveste, contine 7 piese, in varianta standard potrivite unui patut de 120x60 cm:

- Pilota umpluta cu vatelina moale si usoara, de 100x80 cm, cu proprietati termoizolatoare si antisufocare, ce poate fi folosita pana la 3 anisori

- Pernuta umpluta cu puf siliconizat tip Super Ball, cu proprietati antialergice si antiacarieni, cu dimensiunea de 25x35 cm

- Cearsaf cu elastic pe colturi, cu dimensiune de 140x80 cm, ce se fixeaza foarte bine pe saltea

- Aparatoare pentru gratarele patului, cu inaltimea de 40 cm - 2 buc cu lungimea de 120 cm si latimea de 40 cm

- Aparatoare pentru cap si picioare, cu lungimea de 60 cm si latimea de 40 cm.

Astfel veti avea protectie pentru toate laturile patutului.

Optional

- se pot comanda: husa pilota cu fermoar ascuns cu pilota alba pt interior, si la fel si pt pernuta ( cost suplimentar 49 lei) 
In aceasta situatie,in locul pilotei si pernei din lenjerie, se va primi o pernuta alba, umpluta cu puf antialergic,  cu dimensiunea de 25x35 cm, o husa de perna asortata lenjeriei, o plapumioara alba umpluta cu vatelina, cu dimensiunea de 80x100 cm si o husa de plapumioara asortata lenjeriei ( ca in imagine).

- buzunar - organizator pentru accesoriile bebelusului - pret 35 lei

- lenjeria se poate realiza si la dimensiunea de 140x70 cm ( cu un cost suplimentar de 40 lei), dar si pe alte dimensiuni (costul depinde de dimensiunea ceruta).

Materialul folosit pentru realizarea acestor lenjerii de pat pentru copii, este un bumbac 100% , ce protejeaza pielea fina a bebelusilor, intr-o imbratisare moale.

Se recomanda spalarea acestor articole de pat, in masina de spalat rufe, la 30 grade, fara utilizarea inalbitorilor. Se poate calca.

 

Material 100% bbc satinat , vatelina siliconizata virgina, spuma poliuretanica in aparatorile de gratare

Producator Deseda