Descrierea produsului

Lenjerie pat copii, Jollein Robots, 140x200 cm, bumbac, roz

Textilele decorative pentru camera pot avea diverse forme, materiale si culori. Realizeaza cu ajutorul acestora amenajari de poveste si creeaza un univers unic pentru cel mic. Pornind de la asternuturi de pat, perdele sau pernute decorative, putem dezvolta imaginatia celui mic prin crearea unui decor de poveste. Fleximo a selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si care sunt certificate pentru siguranta copiilor.

Lenjeria pentru pat este foarte importanta intrucat, alaturi de saltea si pat, joaca un rol cheie in confortul celor mici. Materialele de calitate din bumbac tratat antilaergic precum si recomandarile de utilizare sunt factori principali in alegerea celor mai bune produse. Lenjeria de pat face parte din colectia Robots de la Jollein si o gasiti in culori de roz si turcoaz, la dimensiuni de 140cmx200cm. Lenjeria poate fi spalata in masina de spalata, se poate calca, dar nu se recomanda uscarea la uscator.

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.