Descrierea produsului

Așternut minunat pentru copii cu două fețe din 3 elemente din colecția „KOKARDKA” cu o combinație interesantă de două culori de bumbac, care face ca așternutul să arate frumos, modern și foarte individual în același timp. Design unic, funde mari legate la bara de protecție, bumbac certificat de cea mai înaltă calitate.

Colorata, confortabila si sigura pentru copii, lenjeria de pat din bumbac cu 3 elemente va fi alegerea perfecta atat pentru o fata, cat si pentru un baiat si va oferi bebelusului un confort deosebit.

Datorita rezistentei si calitatii ridicate a tesaturii si imprimarii, poate fi folosita o perioada lunga de timp fara a-si modifica culorile sau caracteristicile, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere.

Setul contine:

* Husa pentru pilota cu doua fete 120x90 cm - Fermoarul este plasat de-a lungul latimii husei de plapuma la imbinarea tesaturilor, ceea ce face ca husa de plapuma sa fie cu doua fete si fermoarul sa nu se comprime.

* Husa perna cu doua fete 40x60 cm - prevazuta si ea cu fermoar sigur, din aceeasi tesatura de bumbac.

* Aparatoare laterala pentru patut din bumbac 180 x 20 cm cu doua fete (acopera jumatate din lungimea unui patut de 120x60 cm) - rigida si groasa din material netesut presat, care asigura o protectie foarte eficienta impotriva impactului principal al copilului.

Aparatoarea de protectie este prevazuta cu niste panglici cu ajutorul carora se poate prinde de patut. Protectia pentru laterale are doua fete.

Datorita rigiditatii si grosimii sale, ofera o buna protectie impotriva impactului pe patut. Protectia este realizata in sistemul EASY WASH, ceea ce o face usor de curatat.

Capatul protectiei este echipata cu fermoar pentru a scoate umplutura de pe acesta. Husa poate fi spalata cu usurinta in masina de spalat rufe, apoi uscata si calcata, astfel incat intreaga husa sa arate ca noua.

Materialele sunt extrem de moale si placut la atingere , dar durabil in utilizare.( tesaturi de inalta calitate care au certificatul OKO-TEX STANDARD 100.)

Umplutura aparatoarei laterale este din poliester siliconic antialergic.

Material: Bumbac 100%.

Lenjerie patut 3 piese cu protectie laterala pentru patut 120x60 cm Blue Choo-Choo

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra