Descrierea produsului

Mommy Care Shapely Lotiune pentru fermitate dupa sarcina

Bebelusul a sosit! In timp ce te adaptezi la noua viata este foarte usor sa uiti ca corpul tau se vindeca si ca are nevoie de ingrijire si atentie. Tu te concentrezi sa ingrijesti noul nascut, in timp ce corpul tau se concentreaza pe reintinerire si pe redobandirea formei sale naturale.

 

Dupa ce nasti, pielea se retrage rapid, parand lasata si vizibil prea intinsa. Vergeturile care s-au format sunt accentuate si pot avea culoarea rosu inchis, vinetie sau chiar neagra. Lotiunea pentru fermitate dupa sarcina Shapely de la Mommy Care este bogata in unt de shea si ulei de avocado ce patrund prin straturile superioare ale pielii si pot ajuta la hranirea si hidratarea pielii intinse, ceea ce poate accelera procesul de disparitie a vergeturilor.

 

Cu ingrediente active naturale, Shapely este un produs unic ce reda elasticitatea si fermitatea corpului, ajutand tesuturile pielii sa se regenereze si sa para ca au o textura mai uniforma, patrunzand in straturile inferioare ale pielii cu efect de hidratare si hranire.

 

Mod de utilizare:

Folositi atat dimineata cat si seara pentru rezultate optime.

Ingrediente:

Unt de Shea, ulei de Avocado, ulei de masline, Jojoba

Gramaj: 100 ml

Fara ftalati, substante petrochimice sau parabeni