Descrierea produsului

Elimina impuritatile, excesul de sebum si smog datorita prezentei unui amestec de uleiuri esentiale de Lavanda, Rozmarin si Arbore de Ceai, ce garanteaza pentru orice tip de ten o actiune intensa de purificare, antiseptica si de reechilibrare, extractul biologic de Albastrea (Fiordaliso) are o actiune anti-inflamatorie, decongestionanta si tonica.

Produs certificat biologic AIAB si VeganOK.

Descrierea produsului: Lotiune tonica actiune de curatare a fetei, bazat pe un amestec de agenti tensioactivi delicati, ce curata delicat pielea fara sa o agreseze si indeparteaza impuritatile, excesul de sebum si smog, astfel incat pielea incepe sa "respire" in sfarsit.

Prezenta uleiurilor esentiale de Lavanda, Rozmarin si Arbore de Ceai permite lotiunii tonice sa purifice si sa actioneze antiseptic, reducand posibilitatea proliferarii bacteriilor ce contribuie la acumularea de sebum si impuritati, extractul biologic de Albastrea (Fiordaliso), bogat in molecule antioxidante are actiune decongestionanta, calmanta si tonica.

Fara Silicon, Parafina, Uleiuri minerale, Parabeni, PEG, SLES, SLS, COCAMIDE DEA.

Produse testate dermatologic, fabricate in Italia si certificate BIO la nivel european: Certificat AIAB (Asociatia Italiana Agricoltura Biologica) nr CA ITA 80000.

Certificat ICEA (Institutul Certificare Etica si Ambientala) produse biologici nr 205 BC (Bio Cosmesi)

Certificat ISO 22716 2008 ce garanteaza respectarea normelor internationale si calitatii produselor cosmetice (GMP) Certificat LAV nr 047 emis de ICEA ce garanteaza ca produsele nu au fost testate pe animale Ingrediente: Aqua, Ammonium lauryl sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Zinc coco-sulfate, Glycerin, Sodium arganamphoacetate, Centaurea cyanus flower extract, Lavandula hybrida oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Melaleuca alternifolia leaf oil, Parfum, Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol. extrase naturale biologice din agricultura ecologica BIO