Descrierea produsului

Macaraua mare cu leduri de la BRIO are aproximativ jumatate de metru inaltime si e gata sa te ajute in orice proiect de constructie pe care il ai.

Macara operationala: Manipularea marfurilor si a materialelor de constructie nu a fost niciodata asa amuzanta cum va fi cu aceasta macara turn complet functionala.

Turnul se roteste complet la 360 de grade si carligul magnetic se plimba dealungul bratului si il poti ridica si cobara rotind butonul rosu pentru a elibera sau a strange cablul.

Leduri de avertizare: Toata lumea de la sol va fi avertizara cand operatorul din cabina incepe sa opereze bratul macaralei pentru ca ledurile realistice de pe brat se vor aprinde automat.

Construind educatie: Copilul isi dezvota gandirea logica si isi imbunatateste functiile motorii in timp ce construieste cu aceasta macara turn familiara intr-un scenariu recunoscibil.

Macaraua turn 33835 cu lumini include 5 piese: 1x Macara turn cu leduri, 1x figurina muncitor, 1x container rosu, 1x container portocaliu, 1x container albastru.

Macara mare cu leduri Brio 33835

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra