Descrierea produsului

Niciun santier nu poate fi finalizat fara o macara inalta (de tip turn) pentru ridicarea greutatilor!

Macaraua Turn Engino JCB are o inaltime de 550 mm si latime de 600 mm, un brat si accesorii atasabile.

Din acest set, se mai pot construi pe rand, un stivuitor telescopic cu furci articulate si un excavator JCB de tip Hydradig 110w care permite o rotatie completa de 360 de grade si are o cupa articulata!

Poți construi povești minunate, folosind aceste mașini cu detalii și funcții realiste!
În interior sau în aer liber: cu o macara înaltă JCB (de tip turn) puteți să începeți să construiți blocuri, sau să folosiți un excavator JCB de tip Hydradig 110w pentru vizibilitate totala atunci cand excavati, sau un stivuitor telescopic cu furci articulate pentru a avansa cu, capacităti mari de ridicare!

Sistemul patentat de construcție a jucăriilor Engino, permite o asamblare ușoară a tuturor modelelor și îndruma pe copii sa se joace in cel mai distractiv mod!

Setul motorizat JCB Macara Turn este un instrument real de dezvoltare de creativtate pentru tinerii ingineri de succes! Copiii pot interacționa direct cu trei modele iconice al utilajelor JCB® renumite pentru rezistența lor superioară și pot dezvolta abilități de inginerie și mecanica!

– Motorul inclus pune modelele construite în mișcare și dezvoltă abilități motorii ale copiilor.

– Instrucțiunile tipărite prezentate în cutie (pentru doua din trei modele) sunt destinate să ghideze copiii să iși dezvolte raționamentul spațial și flexibilitatea cognitivă!

– instrucțiunile interactive 3D, pentru toate cele trei modele disponibile online și prin intermediul aplicației gratuite Engino kidCAD pentru dispozitivele Android și iOS, vizează dezvoltarea abilităților digitale și de proiectare asistată de calculator (CAD), a copiilor.

Setul include 316 piese din plastic rezistent din ABS, un motor cu comutator înainte și înapoi care pune macaraua în mișcare (2 baterii AAA necesare, nu sunt incluse).

Ne străduim să respectăm cele mai stricte standarde de siguranță și de calitate, asigurându-ne de bucuria si distracția copiilor, pe drumul lor spre succes!

Macara Turn motorizat Tall Crane Motorized JCB 40

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra