Descrierea produsului

Quercetti Marble League este primul produs oficial licentiat al Marble League!
Jelle „The Marble Master” si Quercetti si-au unit fortele pentru a lansa noul SET EXCLUSIV MARBLE LEAGUE: o noua etapa care le permite pasionatilor sa isi creeze propriile curse in Marble League. Quercetti, in cooperare cu Jelle „The Marble Master” (cel mai faimos joc profesionist Marble din lume), a dezvoltat 2 optiuni alternative pe care le vei putea obtine din acest set exclusiv: „Linear Looping race” si „Jumping Relay race”. Bilele speciale au fost proiectate de Jelle pentru a reprezenta patru echipe diferite concurente: Mellow Yellows, Green Ducks, Blue Oceanics si Savage Speeders!

Creati-va propria pista pentru bile si competitia poate incepe. Puteti lansa pana la 4 bile in acelasi timp, dar nu lasati pozitiile de plecare sa va pacaleasca! Oricine incepe primul poate incheia cursa in orice pozitie, cele 4 bile iau cai diferite si se pierd in cursa cu obstacole. Grila numerica de sosire va permite sa definiti pozitiile finale. Bilele speciale au logo-uri oficiale ale echipei Marble League. Puneti-i pe toti sa concureze in acelasi timp si vedeti care dintre ei ajunge mai intai la linia de sosire!

Quercetti Marble League este un joc care permite efectuarea de experimente mecanice si descoperirea unor principia elementare ale fizicii, cum ar fi viteza, gravitatia, forta centrifuga, frecarea. Cu Marble League copii invata prin joc lucruri importante si se distreaza in acelasi timp. Jocul Quercetti Marble League contine 228 piese.

Varsta recomandata: 6 ani +.
Acest joc nu este recomandat copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.