Descrierea produsului

Coccolle Dolce este un port-bebe indicat a se utiliza de la 0 luni, minim 3 kg si pana la 13 kg.  

* Port-bebe Coccolle Dolce este multifunctional, destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 luni si 3 ani, cu o greutatea minima de 3 kg. Greutatea maxima suportata este de 13 kg. 

* Copilul poate fi purtat atat cu fata spre parinte, cat si cu fata spre exterior. Curelele late si confortabile reduc din greutatea de pe spate.

* Un suport din burete protejeaza coloana vertebrala a copilului si capul, pentru a nu se balansa. Port-bebe Coccolle Dolce are un suport din burete la spate pentru a proteja coloana vertebrala a copilului, iar gaurile pentru maini si picioare nu impiedica miscarea acestora. Un guler inalt si confortabil sustine capul copilului si il protejeaza de indoirile necontrolate.

* Datorita constructiei speciale, copilul poate sa stea in pozitia de broasca, o pozitie care ajuta la dezvoltarea corecta a spatelui si a soldurilor.

* Coccolle Dolce este prevazut cu o gluga detasabila pentru a-l proteja pe bebe in timpul plimbarilor.

* In ceea ce priveste confortul parintilor, marsupiul este echipat cu o baveta, care protejeaza hainele. Acesta are un sistem simplu si confortabi care va permite sa puneti copilul inauntru repede si cu usurinta. Gluga detasabila il va proteja pe bebe de soare sau vant in timpul plimbarilor.

* Marsupiul este foarte sigur datorita sistemului dublu de inchidere in jurul soldurilor.

Coccolle Dolce este fabricat in conformitate cu standardele europene de siguranta. Conform reglementarilor, marsupiile sunt supuse la diferite teste. Materialele folosite in procesul de productie au certificatele de igiena, care asigura ca tesaturile sunt de inalta calitate, si sunt sigure pentru sanatatea copilului.

Material exterior - 100% poliester

Material interior - 100% poliester

Material de continut - 100% poliuretan

Recomandat pentru copii pana la 2 ani (de la 3 la 13 kg)

Pozitii:

1.Copilul cu fata spre parinte

2.Copilul cu fata spre directia de mers.

!ATENTIE! Bebelusul poate fi purtat in marsupiu cu fata la directia de mers numai dupa varsta de 4-5 luni. Pentru aceasta pozitie este necesar ca bebelusul sa isi poata sustine singur capul.