Descrierea produsului

Elemente de noutate față de versiunea anterioară: gluga complet detașabilă cu sistem de prindere: capse, curelușa dintre bretelele de umeri este detașabilă, centura din talie este și mai mult ajustabilă. Aceasta a fost completată și cu o extensie pentru siguranță și are închidere pe lateral.

Cu Isara V3 nici o cataramă nu mai atinge pielea!

SC sau Soft Structured Carrier este un port-bebe ergonomic, special conceput pentru purtarea copilaşilor în cel mai natural şi benefic mod cu putinţă.

Conceput dintr-un material moalespătarul se mulează pe spatele bebeluşului, luând forma acestuia, fără a aplica o restricţie în dezvoltarea normală a coloanei (port-bebeurile cu spătar tare obligă coloana să îşi modifice poziţia în funcţie de acesta, intervenind în dezvoltarea fiziologiă a curburilor vertebrale).

Baza lată oferă suport şezutului bebeluşului, fără a-i restricţiona circulaţia sangvină. Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, la un unghi natural de 90 de grade, iar bebeluşul stă legănat (ca într-un hamac), nu atârnat (poziţie în care îi e afectată circulaţia sangvină dintre funduleţ şi picioruşe - artera şi venele femurale).

Dacă materialul nu acoperă în totalitate spatele copilului, lărgiţi puţin bretelele de pe umeri şi săriţi puţin pe loc pentru ca funduleţul copilului să coboare mai bine în carrier.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).

Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr pe o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold ideal este un sling cu inele sau un pouch).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea bebeluşului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.

Isara este un Soft Structured Carrier (SSC) care se poate folosi pentru copii între 4 săptămâni și 4-5 ani

Caracteristici inovatoare:

  • Puntea reglabilă - conceputî pentru a satisface nevoile nou-născutului și ale copilului mic de a depărta piciorușele treptat. Baza crește o dată cu copilul. Reglajul se face cu velcro și acoperă un interval generos de dimensiuni - de la 20 la 34 cm. caracteristică foarte utilă pentru bebelușii care preferă să=și țină piciorușele afară din sistemul de purtare cât mai devreme.
  • Noua transformare pentru copii mici vă permite să folosiţi Isara SSC cu orice bebeluş care are peste 4 săptămâni. 
  • Isara are spătarul înalt, pentru a menţine centrul de greutate cât mai aproape de corpul purtătorului şi pentru a-i sprijini spatele micuţului. 
  • Panoul central este reglabil, atît simetric (micșorat sau înălțat), cât și asimetric. Înălțarea asimetrică este foarte utilă pentru bebeluși, mai ales cînd aceștia dorm, deoarece le asigură susținere și sprijin pentru cap, la fel cum face secțiunea de pe umăr a unui wrap. 
  • Designul este făcut să se potrivească purtătorilor de toate formele şi dimensiunile fără să trebuiască să vă cumpăraţi o extensie pentru centură sau alte accesorii. Toate curelele sunt complet ajustabile, şi benzile elastice sunt oferite pentru ca să puteţi ascunde cureluşele în momentul în care le-aţi ajustat pentru voi şi copiii voştri. 
  • Zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptuțeli suplimentare pentru un confort sporit.

Marsupiu Isara Baby Organic Foxy

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra