Descrierea produsului

Isara V3 este versiunea a treia a marsupiului Isara.

Elemente de noutate față de versiunea anterioară: gluga complet detașabilă cu sistem de prindere: capse, curelușa dintre bretelele de umeri este detașabilă, centura din talie este și mai mult ajustabilă. Aceasta a fost completată și cu o extensie pentru siguranță și are închidere pe lateral.

Cu Isara V3 nici o cataramă nu mai atinge pielea!

Isara  este un Soft Structured Carrier (SSC – descriere detaliată mai jos) care se poate folosi pentru copii începând de la vârsta de 10-11 luni și de la greutatea de 8-9 kg. Cu fiecare generație, Isara a făcut modificări pentru îmbunătățirea marsupiilor, oferind o experiență plăcută, confortabilă, simplă și sănătoasă pentru purtarea copilașului.

Informații:

* Poate fi folosit pentru copii cu greutatea începând de la 8-9 kg

Opțiuni de purtare: în fațăpe șold sau în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr pe o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold ideal este un sling cu inele sau un pouch)

* Dimensiunea panoului (corpul carrierului):

* înălțime:  min 38 cm – max 48 cm

* lățimea bazei:  min 35 cm – max 45 cm

* Bretele prinse cu catarame de panoul marsupiului – pot fi purtate în paralel sau în X

Cântăreşte mai puţin de 1 kg, fiind foarte ușor 

Caracteristici inovatoare:

Puntea reglabilă - concepută pentru a satisface nevoile copilului de a depărta piciorușele treptat. Baza crește o dată cu copilul. Reglajul se face cu velcro și acoperă un interval generos de dimensiuni – de la 35 cm până la 45 cm

- Noua transformare pentru copii mici vă permite să folosiţi Isara SSC Toddler cu orice bebeluş care are peste 10-11 luni!

- Isara are spătarul înalt, pentru a menţine centrul de greutate cât mai aproape de corpul purtătorului şi pentru a-i sprijini spatele micuţului

Panoul central este reglabil, atît simetric (micșorat sau înălțat), cât și asimetric. Înălțarea asimetrică este foarte utilă pentru copilași, mai ales cînd aceștia dorm, deoarece le asigură susținere și sprijin pentru cap, la fel cum face secțiunea de pe umăr a unui wrap

Designul este făcut să se potrivească purtătorilor de toate formele şi dimensiunile fără să trebuiască să vă cumpăraţi o extensie pentru centură sau alte accesori

Toate curelele sunt complet ajustabile, şi benzile elastice sunt oferite pentru ca să puteţi ascunde cureluşele în momentul în care le-aţi ajustat pentru voi şi copiii voştri

Zonele piciorușelor și mânuțelor copilului sunt protejate prin căptușeli suplimentare pentru un confort sporit

Material potrivit atât pentru vară, cât și pentru iarnă

Poate fi folosit de la 10-11 luni până la 4-5 ani

Puntea o dată reglată se fixează foarte bine, cu ajutorul unui velcro, pentru ca poziția de broscuță să fie perfect menținută în timpul purtării

Confort maxim pentru adulţi, cu o centură ergonomică redefinită, cu spumă de înaltă calitate

Ajustări adiţionale pentru o potrivire uşoară şi pentru alăptare

Cureaua de la piept uşor de ajustat, fiind prevăzută cu un elastic, pentru ca aceasta să nu incomodeze purtătorul

Catarame de înaltă calitate, Duraflex, fac ca centura din talie să nu se poată deschide accidental

Nu conţine părţi metalice sau care pot răni. Confortabilul Isara SSC este compact, ajustabil, se potriveşte bine pe orice formă

Design unic pe piață, protejat de Oficiul pentru Invenții și Mărci

Proiectare și design făcute de un consultant în babywearing

Produs realizat în conformitate cu normele europene de siguranță EN 13209-2:2005

Fabricat în România, la un înalt nivel de calitate!

Material: 100% Bumbac organic certificat GOTS, Colimacon wrap țesut dublu diagonal

Cum se folosește baza reglabilă?

Centura din talie este prevăzută cu două benzi velcro dispuse simetric, pe partea interioară a marsupiului. Acestea sunt foarte moi și nu jenează în nici un fel părintele purtător. Corpul SSC-ului are celelalte două benzi velcro corespondente cusute în interior, în zona de contact cu centura. 

Desprindeți ariciul și reglați dimensiunea bazei conform necesităților copilului dumneavoastră. Repetați pașii de mai sus ori de câte ori este necesar să modificați spațiul dintre piciorușe. Astfel, aveți un sistem de purtare ergonomic ce crește o dată cu copilul, asigurănd poziția fiziologică a șoldurilor copilului în creștere.

Cum se folosește spătarul reglabil?

Panoul central are cusure în partea suoerioară două catarame simetrice, cae fac legătura între bretele și corpul marsupiului. Aceste catarame sunt fixe, nu pot fi desfăcute! Benzile de material ale bretelelor, dacă sunt trase în jos, micsorează acest spațiu și creează o înălțime mai mică a spătarului. Pur și simplu trageți în jos sau eliberați eceste catarame și materialul îsi va modifica dimensiunea după preferințele dumneavoastră.

Panoul poate fi reglat simetric (mărit sau micșorat) sau asimetric - atunci când copilul doarme sau este alăptat.

Ce este un SSC?

SSC sau Soft Structured Carrier este un port-bebe ergonomic, special conceput pentru purtarea copilaşilor în cel mai natural şi benefic mod cu putinţă.

Conceput dintr-un material moalespătarul se mulează pe spatele bebeluşului, luând forma acestuia, fără a aplica o restricţie în dezvoltarea normală a coloanei (port-bebeurile cu spătar  tare obligă coloana să îşi modifice poziţia în funcţie de acesta, intervenind în dezvoltarea fiziologiă a curburilor vertebrale).

Baza lată oferă suport şezutului bebeluşului, fără a-i restricţiona circulaţia sangvină. Materialul punţii se distribuie uniform de la un genunchi la celălalt, funduleţul fiind mai jos un pic decât genunchii, în pozitia fiziologică de „M” (broscuţă). Astfel, şoldurile şi coloana vertebrală a copilului stau în cea mai sănătoasă şi mai confortabilă poziţie posibilă, la un unghi natural de 90 de grade, iar bebeluşul stă legănat (ca într-un hamac), nu atârnat (poziţie în care îi e afectată circulaţia sangvină dintre funduleţ şi picioruşe - artera şi venele femurale).

Dacă materialul nu acoperă în totalitate spatele copilului, lărgiţi puţin bretelele de pe umeri şi săriţi puţin pe loc pentru ca funduleţul copilului să coboare mai bine în carrier.

Bretelele late şi centura distribuie uniform greutatea copilului pe şoldul şi umerii purtătorului (indicat celor cu probleme de spate).

Asiguraţi-vă că bretelele sunt strânse suficient pentru o potrivire perfectă pentru dumneavoastră şi copil. Bebeluşul trebuie să fie aproape de corpul dumneavoastră, permiţându-vă să aveţi o poziţie normală, fără să fie nevoie să vă aplecaţi pentru a compensa greutatea copilului.

Măsura unică facilitează purtarea bebeluşului de mai multe persoane, de diferite dimensiuni şi kg (ideal pentru o familie care doreşte să poarte bebeluşul într-un sistem adaptabil nevoilor fiecăruia).

Opţiuni de purtare în faţă şi în spate (nu se recomandă un SSC pentru purtarea pe şold pe termen lung pentru că greutatea ar apăsa pe umăr pe o singură breteluţă; pentru purtarea pe şold ideal este un sling cu inele sau un pouch).

Cu ajutorul unor ajustări adiţionale un SSC este ideal atât pentru purtarea copilașului, cât şi pentru alăptare. Când alăptaţi, lărgiţi puţin bretelele pentru a-i permite copilului să coboare mai jos în carrier.

Pentru siguranţă, asiguraţi-vă că aţi auzit click-ul când închideţi cataramele, ca să fiţi siguri că sunt închise bine.