Descrierea produsului

Cel mai important lucru pentru mama este siguranta copilului sau. Ca raspuns al acestei nevoi, WOMAR a venit cu marsupiul Rain. Marsupiul se poate adapta la nevoile copilului in diferite etape de dezvolatare a acestuia. O capotina rigida si detasabila protejeaza copilul de elementele neplacute din exterior. Marsupiul are o pozitie de alaptare, in care mama poate sa isi hraneasca copilul in liniste. Dupa ce e este inlaturata capotina, copilul poate sa admire lumea exterioara.

Copiii mai mari poti fi pusi cu fata spre directia de mers, dupa ce partea de sus a marsupiului este inlaturata. In ceea ce priveste confortul parintilor, marsupiul este echipat cu o baveta, care protejeaza hainele. Marsupiul are un sistem simplu si confortabi care va permite sa puneti copilul inauntru repede si cu usurinta.

Marsupiile WOMAR sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de siguranta. Conform reglementarilor, marsupiile sunt supuse la diferite teste. Materialele folosite in procesul de productie au certificatele de igiena, care asigura ca tesaturile sunt de inalta calitate, si sunt sigure pentru sanatatea copilului.

4 pozitii: 1. Copilul cu fata spre parinte

2. Copilul cu fata spre parinte, cu capotina pusa.

3. Pozitia de alaptare

4. Copilul cu fata spre directia de mers

Material exterior - 100% poliester

Material interior - 90% bumbac, 10% poliester,

Material de continut - 100% poliester.

Recomandat pentru copii cu varsta cuprins intre 3 - 24 luni (de la 5 la 13 kg).