Descrierea produsului

Simte-te mai tanar cu noile masti coreene din super-alimente, ce ofera nutrienti si vitamine pentru a perfectiona, a reintineri si a imbogati tenul conferindu-i un aspect mai sanatos. 

Acest super-aliment revitalizeaza si reaprovizioneaza pielea cu nutrienti care inmoaie si hranesc pielea.

Gama de masti Sperfood a fost conceputa pentru a ajuta la gestionarea eficienta a problemelor/ afectiunilor tenului, care difera de la o zi la alta. Mastile sunt perfecte pentru a combate pielea uscata, cauzata de factori precum vremea rea sau tenul obosit.

Scop: hidratare, luminozitate, intarire

Tip de ten: toate tipurile

Esenta tip apa

Energia afinelor transmisa direct pielii tale

Afinele sunt un super-aliment care contin o multime de antioxidanti, protejeaza si insanatosesc pielea aspra si fragila.

Masca faciala din afine protejeaza tenul de actiunea factorilor externi si de efectele daunatoare ale oxidarii, restabileste bariera naturala protectoare, lasand tenul sanatos, hidratat si hranit.

Sursa importanta de antioxidanti, minerale si vitamine, afinele ajuta la prevenirea ridurilor, intineresc tenul si imbunatatesc aspectul pielii.

HI-TENCEL este un servetel ecologic din celuloza extrasa din arborele de eucalipt. Servetelul este realizat din fibre naturale si este 100% biodegradabil.

Puteti depozita mastile in frigider, precum depozitati salata.

Pachetul de masti este optimizat pentru refrigerare, dar se poate pastra si la temperatura camerei.

Mod de folosire:

  1. Curatati fata si aplicati tonerul.
  2. Aplicati masca pe piele
  3. Lasati masca sa actioneze timp de 15-20 de minute si apoi o inlaturati, nu este nevoie sa clatiti fata.
  4. Masati usor pentru a fi absorbita in piele cantitatea ramasa pe ten.

Ingrediente:    Aqua/Water, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, Algae Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Glycerin, Betaine, Carbomer, Fructooligosaccharides, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Beta-Glucan, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Laurate, Vaccinium Angustifolium Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, 1,2-Hexanediol,  Hydroxyacetophenone, Parfum, Tromethamine

Nu contine: Trietanolamina, Metilparaben, Butilparaben, Etanol, Benzofenona, talc