Descrierea produsului

Masinuta copii 3 in 1 Happy de la Milly Mally ajuta la dezvoltarea musculaturii si a abilitatilor motorii, oferind multiple variante de deplasare.
Cand copilul este prea mic sau obosit, parintele il poate plimba folosind manerul de impins. Copilul se poate sprijini pe volan dar nu poate vira masinuta deoarece acesta este blocat, pentru un plus de siguranta. Bara speciala ii asigura o pozitie fixa in masinuta iar accesul copilului se poate face cu usurinta ridicand una din laterale, actionand butonul special. Spatarul scaunului si suportul pentru picioare asigura un confort sporit si o pozitie sigura in momentul plimbarii.
In partea din spate, masina are o protectie care previne rasturnarea pe spate. Pentru depozitarea jucariilor se regasesc un compartiment spatios sub scaun. Suportul pentru picioare, manerul de impins, spatarul si protectiile laterale ale masinii sunt componente detasabile si astfel pregatiti masina pentru urmatoarea etapa.
Volanul are 2 butoane ce actioneaza melodiile sau sirena de politie. Acesta functioneaza cu 2 baterii AA LR6 ( nu sunt incluse )
In cutia masinii gasiti toate abtipildurile necesare echiparii ca in pozele de prezentare.
Recomandare De Varsta : 1 – 4 ani / max. 30 kg
Garantie : 24 luni
Greutate Produs : 3.5 kg

Masinuta copii 3 in 1 Happy Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra