Descrierea produsului

Copie a unui model celebru Mercedes GLC 63S Editie Limitata este modelul dorit de orice copil . Un model exclusivist cu scaun de piele si roti din cauciuc EVA, iar la exterior este finisata cu o vopsea metalizata lucioasa care va intoarce toate privirile . Este o bijuterie de mașină pentru copilul tău, copiază fidel stilul și toate caracteristicile de succes ale modelului original. Mașinuța este prevăzută cu o multitudine de facilități. Mașinuța este prevăzută cu roți cauciucate din material EVA durabile ce conferă o rulare lină și silențioasă.

Portierele mașinuței se deschid, facilitând astfel accesul mai ușor pentru copii atât la urcare cât și la coborâre. La pornirea mașinuței, farurile și stopurile se aprind, fiind prevăzute cu leduri pentru un consum cât mai redus. Luminile respectă fidel modelul mașinii originale și conferă mașinii o notă elegantă. Pentru confortul maxim al copilului dumneavoastră, mașinuța este prevăzută cu un scăunel din piele ecologică, confortabil și spațios. Totodată pentru siguranța copilului dumneavoastră, mașinuța este dotată cu centură de siguranță . Bordul este iluminat și include un sistem multimedia prevăzut cu următoarele facilități:Mufă USB, Conector card TF (microSD), Mufă MP3 (permite conectarea unui MP3 sau telefon la sistemul audio al mașinuței)

  • Pe display implicit este afișată tensiunea actuală a bateriei grație voltmetrului inclus
  • Din butoane se poate regla volumul sonor, schimbarea melodiilor cu care este prevăzută mașinuța precum și de a pune temporar pauză la melodii

Mașinuța include pentru transportul cât mai facil un sistem troller, care constă în rabatarea roților de transport care se regăsesc în spatele mașinuței (sub mașinuță) după care se ridică din față până când roțile ajutătoare ajung pe sol.

 

Caracteristici :

- Motor 2 x 35 w

- Acumulator 12 V 7 Ah

Editie Limitata masinuta este vopsit metalizat ( vopsea lucioasa )

- Durată funcţionare cu bateria încarcată: 1.5 - 2 ore

Scaun din piele ecologica

- Roti din cauciuc Eva silentioase 

- Slow start

Telecomanda 2.4 G care nu interfereaza 

- 2 viteze

- claxon

- comutator oprire/pornire faruri

- echipată cu faruri faţă şi stopuri care se aprind la pornire şi oglinzi retrovizoare

- efecte de sunet realiste

- mufă MP3, USB, slot card

melodii si povesti in limba engleza

pornire la buton

- portiere care se deschid

- prevăzută cu centură de siguranţă

- anvelope din cauciuc EVA silentioase

- voltmetru

 

Finisaj cu vopsea metalizata

Produs sub licență originala Mercedes-Benz.

 

Greutate15 kg

Sarcina maxima: 30 Kg

Dimensiuni115 x 70 x 55 cm

 

Masinuta electrica cu roti EVA Mercedes Benz GLC 63 Limited Edition Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra