Descrierea produsului

Masti de protectie faciala  de unica folosinta, de tip dreptunghiular, flexibile, cu trei pliuri longitudinale.

- Principalele riscuri impotriva caruia sunt destinate sa protejeze: transmiterea agentilor infectiosi in timpul procedurilor chirurgicale in salile de operatie si in alte spatii medicale.

- Principala utilizare a mastilor de fata medicale este de a proteja pacientul de agenti infectiosi si pentru a-l proteja pe purtator de stropi de lichide potential contaminate. Mastile medicale pentru fata pot fi purtate de pacienti si alte persoane pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in situatii epidemice sau pandemice.

- Sunt prevazute cu benzi elastice in bucla pentru fixarea dupa urechi si cu fir metalic incastrat in marginea superioara, destinat pentru ajustarea pozitiei in zona nasului.

- Masca este confectionata din materiale neiritante, hipoalergenice si fara miros. Textura este delicata, suficient de moale si placuta la purtare.

- Materialul corpului mastii are o buna elasticitate – rezista la o elongare de peste 15% si isi revine dupa intindere.

- Corpul mastii este fabricat prin imbinarea ultrasonica a trei straturi diferite de material filtrant: primul strat (fata externa a mastii, cel colorat in nuanta de albastru) are rolul principal de bariera la stropirea cu fluide; al doilea strat (cel intermediar) are rolul principal de filtrare bacteriana; al treilea strat (fata interna a mastii, cea care vine in contact cu pielea utilizatorului) are culoare alba si are principalul rol in gestionarea umiditatii exhalate si transpirate.

- Acest produs a fost proiectat si fabricat in conformitate cu cerintele esentiale de sanatate si securitate aplicabile riscurilor pentru a caror preventie este destinat.

- Rezultate ale testelor de performanta: eficienta filtrarii bacteriene: peste 98%;

- Dimensiuni: 175 x 95 mm (L x l) – marime universala pentru adulti.

- Produsul este de unica folosinta. Reutilizarea mastilor de acest tip este riscanta pentru sanatatea utilizatorilor si a altor persoane.

- Mastile faciale MC01 indeplinesc conditiile de clasificare ca dispozitiv medical clasa I. Aceste dispozitive au fost supuse evaluarii conformitatii potrivit prevederilor Directivei Europene 93/42/CEE si poarta marcajul european de conformitate CE.

- Conform standardului EN 14683:2019+AC:2019, produsul indeplineste conditiile de clasificare ca masca faciala de uz medical tip IIR (masti cu eficienta ridicata a filtrarii bacteriene si rezistente la penetrarea de catre fluide corporale improscate).

- Produs Fabricat in Romania.

- Pachetul contine 10 masti

Masti de protectie faciala de uz medical in 3 straturi MC01 10 bucati

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra