Descrierea produsului

Milupa 7 cereale cu lapte si biscuiti contin cereale de calitate, atent selectionat de specialisti in nutritia bebelusului si care ofera nutrienti importanti cresterii.

Sanatatea burticii reprezinta esenta preocuparii Milupa, de aceea am dezvoltat o gama de cereale hranitoare, ideale pentru diversificare sau pentru completarea dietei echilibrate a copilului tau.

Milupa 7 cereale cu lapte si biscuiti contin cereale de calitate, atent selectionat de specialisti in nutritia bebelusului si care ofera nutrienti importanti cresterii:

  • Vitamina B1 pentru eliberarea de energie
  • Vitamina D si Calciul pentru dezvoltarea oaselor
  • Fier pentru dezvoltarea creierului
  • Fara conservanti sau coloranti artificiali.**
  • Fara zahar adaugat, contin zaharuri prezente in mod natural.
  • Se prepara cu apa.

**conform legii

Vitamina B1 contribuie la metabolismul energetic normal. Vitamina D & Calciul contribuie la dezvoltarea normala a oaselor. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitiva normala a copiilor.

Tip cereale: 7 cereale cu lapte si biscuiti

Ingrediente: Formula de lapte de continuare: pulbere demineralizata din zer (din lapte), lapte degresat pulbere, uleiuri vegetale (contine lecitina din soia), carbonat de calciu, vitamine (vitamina C, niacina, acid pantotenic, vitamina E, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina A, acid folic, vitamina K1, vitamina D3, biotina, vitamina B12), difosfat feric, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu. Fainuri din cereale 22,8% (grâu*, ovaz*, orez, mei*, orz, porumb, secara*), faina din biscuiti cu unt 16% (faina de grâu, unt, zer dulce pudra, agent de crestere bicarbonat de amoniu, acid citric), faina de biscuiti 7% (faina de grâu, ulei vegetal, drojdie), lapte degresat pulbere, pulbere demineralizata din zer (din lapte), aroma naturala de vanilie.

*cereale integrale

Mod de preparare: Se prepara cu apa

Cantitate neta: 250g

Recomandare de varsta: 6luni+

Cereale cu lapte si biscuiti 250g 6luni+ Milupa 7

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra