Descrierea produsului

Oferiti posibilitati noi de joc deosebite cu ajutorul seturilor LEGO existente din celebrul serial LEGO Minifigures Party. 

Aceasta serie festiva de colectii vine cu o sumedenie de accesorii si costume noi pentru Aprilie-2018 si ofera o serie de personaje imbracate in culori vii, toate pregatite pentru petrecere.  

Gama figurinelor de petrecere include Dragon Suit Guy, Fetita de Foc, Costum de Elefant, LEGO Brick Suit Guy, Fata de Brick Suit LEGO, Cactus Girl, Clown Party, Cake Guy, Unicorn Guy, Flowerpot Girl, Spider Suit Boy, Cowboy Costume Guy, Race Car Guy, Fata de costum de pisica si nu in ultimul rand, o replica rara a uneia dintre primele minifiguri produse vreodata - ofiterul de politie din 1978.  

Fiecare minifigurina vine intr-o punga sigilata "misterioasa", impreuna cu unul sau mai multe elemente auxiliare, plus un prospect al colectorului si o placa de afisare unica.

Pregateste-te sa gazduiesti cea mai mare petrecere de minifigurine LEGO din oras!

Combinati-va cu seturile de constructie LEGO pentru posibilitati de joc fara sfarsit.

ATENTIE: Fiecare sac de "misterios" contine unul din cele 17 caractere disponibile in aceasta colectie. Din nefericire, nu putem satisface cererile de minifigurine specifice.

Daca cumparati mai mult de un sac de "misterios", puteti primi doua sau mai multe minifigurine identice !

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.

Varsta recomandata: 5+ ani