Descrierea produsului

Mixul energetic RAAB este un amestec puternic de legume, ierburi, rădăcini și fructe cu continut natural de fier si vitamina C. Contine iarba de orz, cânepă, Maca, Guarana, Goji și cafea verde.

Fierul ajută la reducerea oboselii și sprijină metabolismul energetic normal.

Vitamina C crește absorbția fierului. Susține un metabolism normal al energiei și o funcție normală a sistemului imunitar.

Cafeina naturală din pulberea de guarana este eliberată treptat spre deosebire de cafeina din cafea.

Mănunchiul de energie oferit de acest produs este perfect pentru îmbogățirea băuturilor - în funcție de gust, se potrivește bine cu piureuri dulci sau sărate, shake-uri, supe, sucuri de fructe sau legume.

Amestecul potrivit de super-alimente de la Raab Vitalfood pentru fiecare zi.

Acest pachet conține 32 de porții.

Ingrediente: 24% pulbere de orz verde*, pudra de morcov*, spanac pulbere*, 15% pulbere de semințe de cânepă*, 10% maca*, 6% pulbere Guarana*, 5% Goji pudra* (Goji*, maltodextrină*), pudra de acerola* (suc de fructe acerola* , maltodextrina*), 1% extract de cafea verde * (extract apos *, maltodextrina*).

(* din agricultura ecologică certificată)

Doza recomandată: Se amestecă zilnic aproximativ 1 lingurita (5 g) din amestec în 250 ml din băutura preferată.

Notă: conține cofeina guaranei. Nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate (204 mg cofeină pe 100 g). O dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos este foarte important. Culoarea și gustul pot varia deoarece sunt produse naturale supuse unor variații sezoniere. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și pentru conținutul de nutrienți.

Fabricat in Germania.