Descrierea produsului

Cucereste muntele!

Modulul challenger isi merita din plin denumirea. Infatisarea inclinata atrage imediat copiii, ei vor dori sa se catere si sa se urce pe diferitele parti ale ,,muntelui".

Ei vor dormi bine dupa expeditiile lor provocatoare pana in varf. Challenger este versiunea de lux a leaganului modular.Grinda superioara ofera loc pentru doua accesorii de leaganare. In plus, are o platforma inclinata care poate fi accesata din trei laturi diferite.

Poti alege partea cu pietre de catarare, partea cu plasa de catarare sau cea cu trepte/scara ca sa ajungi direct pe varful muntelui. Similar cu un modul swing, challenger se gaseste in doua variante cu inaltimi diferite .

Puteti adauga modulul la fiecare turn Blue Rabbit 2.0 pentru a crea o alternativa de intrare si de provocare.

Pachetul contine: materialul lemnos, feronerii, pietre de catarat si franghie de catarat.

Pretul NU CONTINE accesoriile de pe poza.

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare.

Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Inaltime variabila: 240 cm, 270 cm

Materie prima material lemnos brad impregnat

Greutate 100 kg

Necesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 2l

Pentru zonele de siguranta recomandam pavajul din cauciuc, model recomandat 4 cm grosime

Varsta recomandata: copii cu varsta intre 3-14 ani

Certificat TUV NORD

Produsul se realizeaza la comanda in termen de 2 saptamani