Descrierea produsului

Ulei din ficat de cod Omega 3, Vitamina A-D-E, aroma mere verzi

Ajuta la mentinerea sanatatii! 1 lingurita (5 ml) de ulei de ficat de cod MOLLER'S cu aroma de mere verzi contine 1,2 g acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele A, D (400 UI) si E. 

Pentru copii de peste 11 ani si adulti se recomanda 10ml/zi, asigurand 2,4 g (2400 mg) acizi grasi naturali Omega-3 din peste (DHA + EPA) si vitaminele A, D (800 UI) si E.  EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii*.  DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor.

Vitamina A contribuie la functionarea normala a inimii si a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la mentinerea sanatatii pielii si a membranelor mucoase Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Pentru o dezvoltare completa, fiecare picatura conteaza!

Uleiul de ficat de cod Moller's contine in special DHA. Este dovedit clinic ca DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. 

Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal. * efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA ** efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA

Mod de administrare:

Copii: 5 ml/zi

Copii de peste 11 ani si adulti: 10 ml/zi

Conform recomandarii producatorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi in siguranta in timpul sarcinii si al alaptarii.

Prezentare: 250 ml