Descrierea produsului

Cum circuli cu City Rider in Romania/UE

City Rider poate fi condus de catre persoane peste 16 ani si care poseda permis auto categoria AM. Acest permis poate fi obtinut in baza unui examen de legislatie auto. Categoriile de permis A si B includ si categoria de permis AM.

City Rider se poate inmatricula la primaria de domiciuliu al proprietarului.

City Rider face parte din categoria vehiculelor rutiere, ce pot circula pe drumurile publice din Romania, doar cu urmatoarele acte: RCA pentru moped, Certificar de inregistrare (inmatriculare)

Primul moped full electric omologat R.A.R.

City Rider este printre putinile motociclete electrice ce respecta normele europene de siguranta si legislatie rutiera. City Rider este omologata de catre Registrul Auto Roman, astfel incat orice posesor de City Rider o poate inmatricula. FreeWheel pune la dispozitia clientului toate actele necesare inmatricularii.

Viteza si accelerare

City Rider atinge viteza maxima de 40Km/h in mai putin de 10 secunde. Viteza de accelerare face din City Rider un vehicul perfect adaptat mediului urban.

Autonomie

City Rider este echipata cu un acumulator Li-Ion cu o capacitate de 59,2V, 12 Ah, ceea ce inseamna ca poti parcurge o distanta de pana la 60Km cu o singura incarcare. Protectia acumulatorului elimina riscul de supraincarcare sau supraincalzire a acestuia. City Rider este un vehicul electric pe care te poti baza cu incredere.

Aplicatie smart

CityRider vine cu modul Bluetooth pentru a se putea coneta la aplicatia pentru smartphone FreeWheel.

Suspensie

City Rider este adaptata perfect pentru oras. Confortul este sporit datorita suspensiei de pe roata din fata, ceea ce inseamna ca socurile sunt foarte mult atenuate. Poti cobora linistit de pe borduri, poti merge pe piatra cubica si dale, dar poti rula si pe suprafetele denivelate sau drum de pietris. City Rider este versatila si robusta.

Afisaj Electronic

Mopedul City Rider este prevazut cu ecran LCD si afisaj electronic. Vei putea urmari viteza, nivelul bateriei distanta totala parcursa si distanta ultimei utilizari.

Sistem de franare pe disc

City Rider este dotat cu un sistem de franare pe disc pentru ambele roti, astfel procesul de franare este mult mai rapid si mai sigur, sporind confortul la utilizare. Cu City Rider plimbarile sunt mai sigure si mai placute.

Lumini de seara

City Rider este complet echipata pentru a participa la traficul urban si pe timpul noptii. Farul LED cu lumina alba te va ghida in siguranta spre destinatia dorita.

Telecomanda si Alarma

City Rider este un vehicul in toata regula, ce beneficiaza de un contact de pornire cu cheie, telecomanda si alarma.

Specificatii
Dimensiune roti 8 inch
Viteza maxima de rulare 45 km/h (limitata prin lege)
Putere motor 1000W
Autonomie 40-60 km
Sarcina nominala Max. 120 kg
Greutate 57 kg
Alimentare 67.2 V, 2A, 110-220V
Capacitate baterie 12 Ah, 59,2 V
Tipul Bateriei Acumulator Li-Ion
Dotari Lumini intalnire, Frana disc, afisaj electronic, stop frana, telecomanda, alarma
Varsta minima utilizator 16 ani
Conditii utilizare Posesor permis AM/A/B
Continut pachet Moped electric FreeWheel City Rider, alimentator, manual de utilizare, certificat de garantie, CIV, COC
 
 

 

Moped electric FreeWheel City Rider Omologat RAR albastru

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra